Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugodj békében Pisti!
reméljük jövőre több szponzor lessz
valamint a Gabi csemegéböl mikulás csokit is és forró teát kapnak a motorosok
kapunk a polgármesertöl 3 kg és azt szét szorjuk
Te papa,figyelj már! Mi motoros egyesület vagyunk? Miért nem tudunk róla? Jó sok gyereket fognak odacsábítani?Mert olvastam hogy a motorosok szaloncukrot fognak osztogatni.Bakker remélem nem fog senki rájátszani és összeszedi a karácsonyfára való adagot mert tudod ez saját költségvetésü.Vagy lesz szaloncukorszponzor?
Az öcskös telefonált nemrég és mondta mi történt.Nagyon sajnálom!Látjátok milyen rövid is lehet az élet és nem tudja az ember mikor mi vár rá!
RIP Én ismertem krisztián pistit és a temetésére is megyek!Szerintem még sokan ismerték közületek (zlota jancsi pl) ő volt carmóéknál az eladó srác!
Nyugodjon békében!
Ilyenkor nem szoktam, csak csúszós úton
és az öreg télapó ne rángasa a gázt
papó velem jossz(robi)
sajnálattal halottam ma hogy egy motoros társunk tragikus hirtelenséggel elhunyt kérlek titeket emlékezünk róla bár én személyesen nem ismertem csak többen is hívtak hogy halotam-e hogy mi történt vele sajnos ez mindenkit felháborit hogy egy 34-éves embert hogy tud igy elragadni közölűnk hirtelen minden előjel nélkűl a halál.szoljon ez a mikulás felvonulás az ő emlékére is mindenki rakjon fel a motorjára egy fekete szalagot
Jaja!De ne kacagjatok ha valakik robival mennek Mert a nagyon öreg télapók már csak így járnak
száraz legyen az út az a lényeg
sajna akkor el marad
de erre ne is gondoljunk remélhetőleg jó idő lessz
Mivan akkor ha esik az eső és szar az idő?
sajnálom de remélem az üzlet összejön
pláza örökösföld topsohop 4-es kabalás pazony oros nyíregy belváros
mennék én is szívesen, de sajnos pesten leszek üzleti úton..
Köszi ,csak mert a melóból fogok megpattanni egy kis időre.Oros felé megyünk Pazonyba?
EMLÉKEZTETŐ
Dec:04 vasárnap Motoros Mikulás felvonulás gyülekező 12:00 Pláza indulás 12:30 legyük pontosak j és tankoljatok ne keljen megálnunk