Sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy Nyíregyen ugye van ez a shox motorosbolt, néztem most ott magamnak valami vízhatlannak mondott ruhát, de csak nadrág érdekel!
Szerintetek érdemes megvenni őket, mert szerintem az 5-10 ezer ft között így kép alapján egész jókat lehetne venni!
azt szeretném kérdezni, hogy van e valakinek valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatba! :)
köszönöm a segítséget!
Csodálkozom hogy él még az a kis geciláda. Kis sufnis, feketén dolgozó kókánymester! Haveromat is jól átbaszta. Össze kellene fogni pár átvert embernek és móresre tanítani!
Azért az tényleg durva hogy szegény halott öcsédre sincs tekintettel.
Legalább a sírjára vennél pár szál virágot a pénzből ha míg élt nem tudta rendezni a tartozását...
Nehogy annyiban hagyd a dolgot, ha kell megyünk segíteni!
Elvittem náluk a kabátom, tisztítást sajnos a piros szín miatt csak úgy tudja megoldani, hogy átfesti az egész kabátot. Kíváncsi vagyok milyen lesz, ha kész rakok fel ide képet, és árat is mondok. Eddig korrekt benyomást keltettek bennem, remélem így is marad, és bátran ajánlhatom majd Nektek is!
az lenne a kérdésem, hogy Nyíregyen ugye van ez a shox motorosbolt, néztem most ott magamnak valami vízhatlannak mondott ruhát, de csak nadrág érdekel!
Szerintetek érdemes megvenni őket, mert szerintem az 5-10 ezer ft között így kép alapján egész jókat lehetne venni!
azt szeretném kérdezni, hogy van e valakinek valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatba! :)
köszönöm a segítséget!