Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy Nyíregyen ugye van ez a shox motorosbolt, néztem most ott magamnak valami vízhatlannak mondott ruhát, de csak nadrág érdekel!
Szerintetek érdemes megvenni őket, mert szerintem az 5-10 ezer ft között így kép alapján egész jókat lehetne venni!
azt szeretném kérdezni, hogy van e valakinek valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatba! :)
köszönöm a segítséget!
papó sajnálom de lehet nem fog össze jönni hogy be menyük hozátok úgy érzem
viszek neked ha meggondolod magad
ha kicsit beforraltborozom lehet utánnatok megyek
azért mindent bele
Sajnálom hogy az idén kihagyom de nektek " széles utat és jó időt "
Mint a kínaiak? Nem hiszem....
szesze igy meg fogsz fázni
SNOOPY-kát várjátok meg , montam nem birja a motorja
remélem többen lesztek mint ők
mala azért melegits be
Csodálkozom hogy él még az a kis geciláda. Kis sufnis, feketén dolgozó kókánymester! Haveromat is jól átbaszta. Össze kellene fogni pár átvert embernek és móresre tanítani!
Azért az tényleg durva hogy szegény halott öcsédre sincs tekintettel.
Legalább a sírjára vennél pár szál virágot a pénzből ha míg élt nem tudta rendezni a tartozását...
Nehogy annyiban hagyd a dolgot, ha kell megyünk segíteni!
Sajna én is kivonattam de mindenképpen elmegyek és megnézem a csapatot
Elvittem náluk a kabátom, tisztítást sajnos a piros szín miatt csak úgy tudja megoldani, hogy átfesti az egész kabátot. Kíváncsi vagyok milyen lesz, ha kész rakok fel ide képet, és árat is mondok. Eddig korrekt benyomást keltettek bennem, remélem így is marad, és bátran ajánlhatom majd Nektek is!
van elég
Az idén én kihagyom ugyanis SZTYEPAN ki van tiltva tavaszig az utról , és nem hiányozna egy csekk a ................... tól .
áááááááááá

nem birja a motorja olyan dagatt CSUMPRIS , HOMOKOS , LANGYOS ..........................................................
ja és ne feledjétek dec:4 12.00 pláza
snoopyka télen igy gyakorolja az egy kereket
a kávés csészében van
áááááááááááá dehogy
a barátom kutyája lement a lefolyón azt próbálom kipecázni mert félek hogy a csőgörény megeszi