Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

B. Ű. É. K.
Sziasztok Fórumozók!

Boldog Új Évet Kívánok minden Nyíregyháza és környéke motoros tagjainak! Kívánom, hogy 2012 szerencsésebb év legyen, mint 2011!

"Teletankos motort,hosszú, széles utakat,
Vad mentes kanyarokat,csikorgó gumikat.
Sün mentes gurulások,dugó mentes túrázások,
Ilyen legyen a következő motoros szezonod ,ezt szívből kívánom!"

Üdv.:
Ádám
Lágy esőben, tömör ködben, pityókásan, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, lengetek mert nem állom, Boldog Új Évet Kívánok!
Ahogy Mala írta, vagy Karsaiék is jók ha nincs sok munkájuk, illetve itt van még egy szaki:
Robogó és motorkerékpár javítás, valamint kínai és más keleti "csodákhoz" alkatrészbeszerzés- Smidt István, Nyíregyháza, Salamonbokor 3/A. 20/2424002

Apropó volna egy kérdésem felétek: itt Nyíregyen ki foglalkozik autógáz beszereléssel hivatalosan?

És én is Boldog Új Esztendőt Kívánok!
Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év, már csak néhány óra, ne gondolj most másra, csak a szépre, jóra. Boldog új évet!
Szilveszter van, jó kajával megtömve a hasam, kimegyek a garázsba, megnézem a Vasam! Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre, bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre. Kurv@ra várom már a nyarat, kínomban zabálok még egy kis halat. És ezt így addig csinálom, míg az egészet sugárban kihányom! Azt mondom én neked, motoros barátom, fog még füstölni a gumi nyáron!BUÉK!
B.U.É.K
Bocskai út a nagy esztékával szembe van egy robogós
ők javitanak ha kell a tel száma írj egy mailt
Üdvözlet Mindenkinek!

Először is Boldog Új Évet, széles utat kívánok minden motorosnak! :)

Azt szeretném megkérdezni, hogy ki milyen szerelőt/szakembert/szervizet tud ajánlani robogó javításra? Honda Tact-ról lenne szó, AF 24-es motor van benne.
Mivel szintén a környéken élek, és ebben a körzetben keresem, ezért szerettem volna feltenni a kérdést a topickban.
Előre is köszönöm a válaszokat. Remélem segítségre találok ezúton. :)

Minden jót.

Üdv.
B.U.É.K.
Boldog Új Évet Kívánok minden MOTOROSNAK és punczinak! Este rúgjatok be, de nagyon!
BUÉK! Minden motorosnak és leendő motorosnak!
BUÉK minden motorosnak!
Buék mindenkinek.
ja bocs itt megpróbál mást becserkészni
itt is titokba kacsingattook
ép rád mosolyog
dede itt is lámcsak , és milyen vidáman
á az én nem lehetek
mala ez tényleg te vagy snoo......-val ?

Miért akarnád rámkenni a barátnőidet ?
Csak nem vaj van a füled mögött