Amíg rossz idő van, meg csúszós út addig nem annyira fáj a szívem. De majd tavasszal biztos minden bajom lesz Addig meg kitalálom még mi is legyen.......Meg amúgy is tenni kell hozzá,hogy egy kicsit befiatalítsak egyáltalán De meglátjuk mi lesz még addig a büntetési tételekkel is,mert nem akarok minden alkalommal úgy hazajönni,hogy azon izguljak minden rendben volt-e és nem forgattak rólam valahol valami jó filmet Meg aztán azon is el kellene gondolkodnom,hogy ilyen vén fazonok ülnek-e még műanyagrakétákon? Bár amikor felülök-mindig megfiatalodom és nem tudok belőle kigyógyulni soha.Tehát még nem tudom mi lesz még jövőre....
Sziasztok skacok! Én akkor is max a kis piros robival tudok menni mikumocizásra!Bevallom őszintén:nincs is nagymocim! Ma este eladtam az öcskösnek. A nevem se az igazi már Csak a Jani maradt belőle
csak annyi az oka, hogy itt évvége fele, mondtam már nem cseréltetem le a láncszettett, aminek a vége az lett, hogy most már elhagyom a láncom :S
tűhegyesek a fogaskerekek, a lánc laza...még a környékre sem merek elindulni mert leesik:@
akor téged láttalak
http://youtu.be/_E6GkC2m6HI
jah nalának megölelhetnéd a puffertartályt , hogy ne keljen a tüzre tenni
jah és azt hiszem jövőre 2012 lessz
Üdv Jani .Rég hallottam felőled mizu veled ?
csak mikor lesz még nyár :D vagyis tavasz, mert maximum addig várok :D
és remélem sokan lesztek
de remélem azért jó sopkan lesszűnk
tűhegyesek a fogaskerekek, a lánc laza...még a környékre sem merek elindulni mert leesik:@