Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja a kép
Attila mit keresel a kád alatt? othagytad a szerszámot
be szityóztál?
akor téged láttalak
http://youtu.be/_E6GkC2m6HI
de mha itt vagy tuti

jah nalának megölelhetnéd a puffertartályt , hogy ne keljen a tüzre tenni
ha jól tudom vén az országut !
jah és azt hiszem jövőre 2012 lessz

Üdv Jani .Rég hallottam felőled mizu veled ?
Amíg rossz idő van, meg csúszós út addig nem annyira fáj a szívem. De majd tavasszal biztos minden bajom lesz Addig meg kitalálom még mi is legyen.......Meg amúgy is tenni kell hozzá,hogy egy kicsit befiatalítsak egyáltalán De meglátjuk mi lesz még addig a büntetési tételekkel is,mert nem akarok minden alkalommal úgy hazajönni,hogy azon izguljak minden rendben volt-e és nem forgattak rólam valahol valami jó filmet Meg aztán azon is el kellene gondolkodnom,hogy ilyen vén fazonok ülnek-e még műanyagrakétákon? Bár amikor felülök-mindig megfiatalodom és nem tudok belőle kigyógyulni soha.Tehát még nem tudom mi lesz még jövőre....
Az zsír .mit fogsz venni?
Sziasztok skacok! Én akkor is max a kis piros robival tudok menni mikumocizásra!Bevallom őszintén:nincs is nagymocim! Ma este eladtam az öcskösnek. A nevem se az igazi már Csak a Jani maradt belőle
Jó estét mindenkinek, egy kicsit meleg van, te nem érzed Abgixxer!
de inkább onnan , nem ugy mint SNOOPY-ka a gatyából
a kazánból
honnan
azt tudom hogy a gázt sajnálod
Elhiheted, hogy én is sajnálom :S
csak mikor lesz még nyár :D vagyis tavasz, mert maximum addig várok :D
és remélem sokan lesztek
az gáz sajnálom
de remélem azért jó sopkan lesszűnk
csak annyi az oka, hogy itt évvége fele, mondtam már nem cseréltetem le a láncszettett, aminek a vége az lett, hogy most már elhagyom a láncom :S
tűhegyesek a fogaskerekek, a lánc laza...még a környékre sem merek elindulni mert leesik:@
semmi
mert?
Annyira beleéltem magam a Mikulás Motorozásba, hogy elmarad a számomra :S
az időkép szerint szerencsénk lessz a mikulás fel vonulásal
hányingered van ?