Köszi a linket! Egy egyenes deszka mentén megtudod nézni ,hogy helyhezközel 1 nyomon megy-e az eleje a hátuljával! A csavarért ne agódj mert nekem van mindenféle és bármilyet megbarkácsolok!
Nemnagyon van talán úgy mozognak valahogy. A sportmotorok is 125ben köbö 15-30le-ig mozognak. Talán esetleg a ktmeknél érdemes lenne szétnézni, vagy husqvarna
jedilovag és utcai harcos is vagyok ha nincs nálam a fénykardom de ezt eddig titkoltam. na most már kiderült hogy a látszat csal de ezt ne mond senkinek, nem kell hogy mindenki tudja
üdv! az olajat meghálálja ha jo minőségü ilyen kerti 2 t traktor olajat meg teszkósat ne vegyél bele mert azok nem ehez a forgási sebességhez lettek tervezve! mert gyakorlatilag a robogó élete fiolyamán folyamatosan maximális forgási sebességgel forog ... nem mndom hogy vegyél bele 5000 forintos olajat de azért válogasd meg mit veszel bele mert a 2t nek sose lesz olyan kenése mint a 4t nek és a rossz olajtol akár 5000 km után megadja magát a robcsi. hogy melyiket ajánlom a shellnek van jofajta olaja és nem is annyira drága azt ott a kuton tudsz venni meg méga füstölés gátlós motul az se egy egetrengető sok pénz.. de ha bemégy a bárdi autóhoz ott nekem 30 % os kedvezményem van nézd ki ott az olajat és ha vlamelyik szimpatikus akkor szolj és megkérdezem mennyi nekem kedvezménnyel üdv
Hali jJanóka! Még azt szeretném kérdezni,hogy az olajból érdemes-e drágábbat venni ha teszek a tankba is?Az egyik ismerősöm mondta,hogy ő olcsótt vesz mivel ő is önt a tankba! Amúgy te milyen márkát javasolsz?
Sziasztok Kedves 300as csekket váró barátaim! :) A mai szép estét és izgalmakkal teli Gurulást Janek Testvérnek köszönhetjük, továbbá a bűnösség teljes tudatába Az Országos egy kerék bajnok kis Dudut tenném még felelőssé! Ajánlatom hétvégén máglyára velük!:) Beszéltem a bordó R1 taggal ő is benézte csak 80 nal, egyébként meg rendőr :) azt mondja lehet hátrafelé nem néz a kocsi ha minden igaz. Hát testvéreim ÁMEN! Holnap Gyorsulás Pazony felé?:) Köszi a képeket De Ákosnak esélye nem lenne:))
most én vagyok paranoiás hülye vagy innen hiányzik vmi? mert raktam vissza a kereket és a bal oldalra egy széles a jobbra pedig egy keskenyebb gyűrűt tettem a csapágyhoz (ez van a két képen) de az összeszerelési rajz meg mintha kettő ?! keskenyebb gyűrűt mutatna a jobb oldalra ?! most hogy van ez?
Sziasztok,
a segítségetekre lenne szükségem.
Sz.-Sz.-B. megyén belül keresek endurot/crosst 150e Ft-ig. Legyen elől-hátul tárcsafékes, 6 sebességes és 125 cm3 (20 Le-nél több). Ha tudtok ilyen eladó motort, akkor írjatok a fesko.donat@gmail.com-ra.
Előre is köszi.
ja elhagytam az egyik csavarját a leömlőnek
tán van itt egy sm-es
nyiregyiek riadjatok
küldöm a linket majd csak elő kell keresni. de a piaggióhoz kerestem neked ott és nem volt...
DE vigyázz Ákossal mert lehet szupercsillagharcos
a segítségetekre lenne szükségem.
Sz.-Sz.-B. megyén belül keresek endurot/crosst 150e Ft-ig. Legyen elől-hátul tárcsafékes, 6 sebességes és 125 cm3 (20 Le-nél több). Ha tudtok ilyen eladó motort, akkor írjatok a fesko.donat@gmail.com-ra.
Előre is köszi.