Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na még egy pár kép
Én is megyek pm 6-kor pláza
Egy pár kép a multkori motorosok találkozója nálunk.
A kis csapat egyik része és Mortisz és Gyurmóka össze csapása
kollegák ma aki jön ki motorozni olyan 6 körül a plázánál leszek!
szép napot kivánok mindenkinek!
hát ha gyorsan dolgozok akkor egyik este hozod másnap késő délután viheted de aznap még nem ajánlatos felszerelni
Mennyi idő alatt tudnánk megcsinálni azokat az arany felniket?
Tudom, csak ma megyek du-tán dolgozni!
oksi én meg a szélsőbokorin
Köszi szépen a tanácsot,ha a Könyök utcafele jársz a vassal akkor bő gáz és kinézek, ha otthon vagyok!A cukrászda mellett lakom közvetlenül.
köfi Balázska akkor szombat után összefutunk!
valaki ma plaza 6 kor?
Gratulálok Ákos! ügyes voltál szombat nyelvvizsga addig no motorozás, vagyis csak addig motorozok ameddig az utam tart
Jólvan, már várom
Terveim szerint szombaton a nejemmel kis guriga délután, vasárnap meg nélküle. Úgyhogy összefutunk majd.
Cala Attól mert 100db felett van, az még nem hangos Vasárnap azért gyere be a városba, már régen láttalak. Jó lenne beszélgetni egy kicsit
jah holnap valaki plaza? mikor?
mivel kész a gépem megvan a renccám
üdv Mosön!
szerintem ilyet hozzá nem fox találni de adok egy két tanácsot és remélem hasznát veszed: alap dolgok robogónál: 1 teli tankhoz fél deci olajat még önts hozzá hiába különolajzásu a gép meghálálja, légszürőt vagy 2-3 havonta tisztitsd ki mert azoknak alacsonyan van a légszürőházuk és beszivnak minden mocskot, ajálnlatos kiégetni a kipufogót bele egy fél liter benzint begyujtani oszt had égjen szépen ki, remélem ezekeknek hasznát veszed
Csak ha osztasz füldugót is

Olvastátok? link Micsoda új módi ez?
Szevasztok! Hétvégén egy laza gurulás a városban? Mindenkinek szép estét!
Hello minden motoros barátomnak aki szokott B.A.Z megyében járni vagy csak akarna egy jó motoros talira eljönni az megteheti Május 23-24. én Vadnán a tónál! a belépés ingyenes sok koncert és pia vár benneteket ! remélem aki teheti el jön! köszönöm! üdv :Barcikai aszfalt betyárok nevében is ! Vadnapark Rockfesztivál és motoros találkozó 2009.május 23-24.én
Na szevasztok!
te Ákos ez is az a narancs amiről beszéltünk eddig? mert ez kibaszottul tetszik tudom tudom nagyon határozot vagyok mostanában

műszakival meg mizu? rem. sikerült.. holnapra meglegyen a rendszám..
ma jön ki valaki?
mert én olyan 6 után megyek ki!
ha jön valaki csörögjön rám!
na meglett?

ja amúgy két hét és újra nyirtét :D én ottleszek! ti is ? :D:D
Hali mindenkinek! Vettem az asszonynak egy Piaggio zip Faist Raider 1998-99 köröli robogót ahoz kérnék valami linket karbantartási -javítási vagy valami service manuált.Köszi előre is!
sok sikert neked Balázs! remélem mielőbb összefutunk!
Szombaton nyelvvizsgaa most talán egy időre megszüntetem a motorozást is.