üdv Mosön!
szerintem ilyet hozzá nem fox találni de adok egy két tanácsot és remélem hasznát veszed: alap dolgok robogónál: 1 teli tankhoz fél deci olajat még önts hozzá hiába különolajzásu a gép meghálálja, légszürőt vagy 2-3 havonta tisztitsd ki mert azoknak alacsonyan van a légszürőházuk és beszivnak minden mocskot, ajálnlatos kiégetni a kipufogót bele egy fél liter benzint begyujtani oszt had égjen szépen ki, remélem ezekeknek hasznát veszed
Hello minden motoros barátomnak aki szokott B.A.Z megyében járni vagy csak akarna egy jó motoros talira eljönni az megteheti Május 23-24. én Vadnán a tónál! a belépés ingyenes sok koncert és pia vár benneteket ! remélem aki teheti el jön! köszönöm! üdv :Barcikai aszfalt betyárok nevében is ! Vadnapark Rockfesztivál és motoros találkozó 2009.május 23-24.én
Hali mindenkinek! Vettem az asszonynak egy Piaggio zip Faist Raider 1998-99 köröli robogót ahoz kérnék valami linket karbantartási -javítási vagy valami service manuált.Köszi előre is!
Egy pár kép a multkori motorosok találkozója nálunk.
A kis csapat egyik része és Mortisz és Gyurmóka össze csapása
szép napot kivánok mindenkinek!
valaki ma plaza 6 kor?
mivel kész a gépem megvan a renccám
szerintem ilyet hozzá nem fox találni de adok egy két tanácsot és remélem hasznát veszed: alap dolgok robogónál: 1 teli tankhoz fél deci olajat még önts hozzá hiába különolajzásu a gép meghálálja, légszürőt vagy 2-3 havonta tisztitsd ki mert azoknak alacsonyan van a légszürőházuk és beszivnak minden mocskot, ajálnlatos kiégetni a kipufogót bele egy fél liter benzint begyujtani oszt had égjen szépen ki, remélem ezekeknek hasznát veszed
Olvastátok? link Micsoda új módi ez?
műszakival meg mizu? rem. sikerült.. holnapra meglegyen a rendszám..
mert én olyan 6 után megyek ki!
ha jön valaki csörögjön rám!
ja amúgy két hét és újra nyirtét :D én ottleszek! ti is ? :D:D