Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Nyíregyháza és környékén SZERELŐT tudnátok mondani?
Olyan kellene aki nem ilyed meg egy régi géptől amit még nem laptoppal kell "javítani". Egy GPZ 1100 DFI-ről lenne szó.
Köszi!
Mega Giga Sirály! :) Nah szép napot mindenkinek :)
Üdvözlet gyurmoka. Naaa milyen helyre hoztalak.......
Szevasz Gyurika üdvv itthon
Jó volt a bemutató :) Egyébként üdv a Fórumon mindenkinek! :)
akkor kereshetsz
Akkor kereshetlek :P
engem keresel ? ne mvagoyk fent felhuztam magam vagy 3 hónapja és letöröltem magam
Hy ákos vagy iwiw en nem találak :P
tehát a repsol és a castrol
árat hirtelen nem tudok mondani a 10 50 es valamenynivel drágább mint a 10 40 es repsolba de nem sokkal és körüölbelül egy ába van mind a 2
rendben ha majd gondolod ittt megtalálsz! üdv!
májusban lesz pénzem, lehet hogy visszatérek rá.. mennyi a castrol, és mennyi a repsol?
persze 4 literes
a viszkozitás ugyanolyan mint a 10 40 esnél csak az 50 es jobban birjaa hőt
hát amelyik olcsóbb... 10 40es mennyi? 10 50es mivel jobb vagy rosszabb? gondolom 4literes kiszerelésről beszélünk, ugye?
utánakérdezek neked!
szia mondd hog ymilyen kell repsolba vagy castrolba.. :) én 10 50 est használok az 10100 forint
Repsol competition 2T olajad van?
Rossz helyen jársz.
inkább itt kérdezd
mennyibe adod az olajat?
Szevasztok srácok!
Mikor lesz a legközelebbi Simson találkozó nyíregyházán vagy környékén?

gyári dob legyen meg gyári rendszámtartó meg az egész motor legyen gyári állapotban... mert mindenbe belekötnek ... majd ird meg hogy sikerült :D
14órától streetfighter show a stadion előtti parkolóban (legalábbis tavaly ott volt)
Sziasztok!
Holnap viszem Nyíregyre olasz papíros motoromat a KPM-hez forgalomba helyezésre, műszakira. Jótanácsok, tapasztalatok, esetleg ismerős? Előre is köszönet!
Holnap streetfighter só 3tól stadion parkoló. Kéretik mindenkinek aki ráér megjelenni!
Ottmaradtunk összepakoltunk, aztán kicsit hugyon az ágyban voltam. Jah és köszi tényleg baró Emese