Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakker! Szerdán vettem a Show Bike-ben egy Shox nadrágot,ma délelőt mondom átnézek Debrecenbe a felvonulásra, és az új nadrágon nem tudom összehúzni a lábamnál a zippzárt.Gondolom 3 napig cserélik, de hétfőn ha visszaviszem akkor az már több nap.Szerintetek kicserélik vagy kidobbtam 17 ezret?
Karaj!
Köszi ! Kapsz még egy kör élményt !
yamaha fzr 250, 400r bontott alkatrészek eladóak!
hívj bizalommal, postai utánvétellel is!
tel:06305770865
Kellemes napot mindenkinek!
Ááá dehogy! Tudod hogy a nagyapós tempó híve vagyok
Pihenőn vagy?
Hogy áll a paripa?
Gyia!Nagyon húztad a német szarvát a kórház környékén Figyeltelek
Zsír a vasad! Röviden:
(küldtem mailt)
+ ha mocizol ! Sosem látlak , átmázoltad a vasat ?
dehogy is van hideg inni kell nem kevés mennyiségű pálinkát na meg aztán gondolom volna tetemes jelentkező a felmelegítésre is . . vagy ilyesmi
Nekem tetszik, de hideg van még sátorozni:(((
Mindenki sehol van?
Hell!
Érdekesnek tűnik a dolog. Mi lehet hogy pénteken lenézünk Don-nal
Sziasztok szomszédok nem tudom hallottatok e róla most hétvégén..... akinek esetleg nem volna még programja....
Sziasztok, Karasna fesztivál (pilismarót, dunakanyar) érdekel valakit, vagy esetleg voltatok-e? Próbálnék némi infot szerezni, elvileg külön kemping van a motorosoknak, viszont, egyelőre, elég nehéz bármilyen felvilágosítást szerezni:(
Köszi szépen:)
köszi a segítséget :)
Nehéz rá válaszolni...
Kuplung lamella szettet ITT tudsz nézni. Ha nincs a listán, dobj nekik egy e-mail-t. Én tavasszal tettem rendbe egy ER-5 Kawát, sok dolgot csak náluk találtam.
itt sportmotoron elértek vagy e-mail címemen :)) mindennap felnézek :))
heló. az mbx 80 SW/SWD/SW2/FW motorok kuplung lamella szettje kompatibilis az ns-1 kuplung lamella szettével? :)) pls válaszoljatok, mert már csak azt kéne kicserélnem, hogy elkezdjem ezt a szezont, mert nem találok az ns-1-hez sehol lamellaszettet és tavaly sem tudtam május 1.-től tovább motorozni mert balesetem volt :))
Ezt mindíg is élveztem mikor lengyelekkel dolgoztam régen,hogy olyan szép tisztán mondják hogy k.rva amikor bepöccennek
Sehun sámli!
Hú Papók, itt tényleg nagyfokú pangás van Megyek is vissza a "kis lakójárművembe" ,csapok néhány kört egy pár országba és visszanézek vagy 2hét múlva hozzátok!Addig megérkezik a jóidő is! Remélem Csákó