Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Nyíregyházán keresek egy jó gumist. Sajna ma vettem észre picit enged a hátsó kerekem, aztán a holnapi nap bevinném egy gumishoz, csak sajna nem nagyon vagyok járatos arra. Tud vlki esetleg egy címet?
Hali!Isten éltessen mindenkit.
Sziasztok!
Isten éltessen minden névnapost
Gyurmókától elnézést és ezért kétszeresen is boldogat neki!
Szia.. ha közelebb laksz Debrecenhez akkor a Yamahánál a szervizest tudom ajánlani. Nekem is Ő szervizelte (előtte Nyíregyházán teló szimeringet cseréltettem a Yamahánál, de az olajat átengedte) a telóval motor karbi szinkronnal semmi bajom.(időpont egyeztetés szükséges)
Sziasztok. Valaki tudna ajánlani jó szerelőt? Karbiszinkront kéne állítani, és telószimeringet cserélni...
12:00 plázátol indulás lilafüred felsőtárkány.
1, AS DRAGON
2, Gyuszkóék
3, Blazer
4, Mala
Együtt rég nem voltunk
te lehet áén múlthéten is voltam
Oszt csapunk egy jó kört, úgyis régen voltunk már
ok
Megpróbálom úgy csinálni, de hívlak akkor mindenképp
én megyek de csak akkor ha 12.00-kor indulás van
Holló Emberek. Holnap terveztem volna egy karikát lillafüred felé. Dél körül. Én asszonypajtással megyek, ha van kedve valakinek szóljon lehetőleg.
A SUPERMANusnak sose látszik az arca!
Mindig eltakarja valami A betűvel kezdődő.
- A bor
- A sör
- A pálinka
Üdv Mindenkinek .
mala köszönjük a zsíros falatokat
néhány kép a vacsora utáni cselekedetekről
Hi,
Ha valaki még is akar gurulni egyett, akkor mi kb 30 perc múlva indulunk Kis Duduval. Benézünk a NyírPlázához és GO ki a városból!
Szevasztok!
Volt sajnos egy kis kresh a motorral,yamaha fzs 1000-re keresnék teleszkóp párt vagy csúszószárat illetve fejidomot.
Ha valaki tud valamit jelezze legyen szíves a balu88@mailbox.hu-ra.
Köszi előre is!

Széles utat és óvatosan tekerje a szarvát mindenki!
nem motorozunk, a mai napot ivással kell tölteni elvtársak!
De most sikerült összehozni Nem kaptam már jegyet a bukaresti vellness-hétvégére