helló grabó!van egy ilyen kerekem régebben a zöld rettenetben 16os tárcsafékes volt elöl át tudom adni ha kell mi már nem használjuk és nem csináltatott küllő hanem gyári mz
Nem is Kunmadarason indulna, hanem a MAMI-Kupán. Tudsz gyártatni egyedi küllőt ?
(A főnököd tervezi ?)
Azért kérdeztem, hogy mit-hogy-miért, mert hátha van valakinek valami bevált módszere, ha nem muszáj, nem egyedi módon akarná megoldani, hanem kész-picsa-meleg-málé alapon meglévő alkatrészekből . Szerintem. Meg abból ítélve, mennyi ideje van (illetve nincs ).
Szerintem (má hogy okoskodjak) ki lehet számolni, hogy milyen hosszú küllő kell. Az első kerék agymérete kell ( ha nem MZ), meg a ráf átmérője.
Ha segítség kell küllő gyártásban tudok segíteni.
Szerintem tavaly nem volt megengedve 24 óráson a tárcsafék. Sensei?
Kérdés. Merhogy Ti olyan okosak vagytok !
Cimbora, veterános, piros Trophy 250. Ki akarja hajigálni az első féket, valami jóféle tárcsát akar rakni a dob helyére, de az első ráfot megtartva (16"). Tudtok-é valami okosságot, miféle küllőt mókoljon bele, van-e erre valami bevált megoldása valakinek? A Dió-klán nemes ellenfele lesz eme rettenet ...
oké majd összehangolunk mert nekem is menős napom lesz. közben az jutott eszembe hogy a Tomi miért nem pattint fel egy etz generátort nincs tovább gond a hatvoltos rendszerrel ugyis vezetékeli bár az állórész esztergálásához szét kell boritani a blokkot de szimmering-csapágycsere-ellenőrzés sose árt
Jöttök majd börzére?
Holnap elküldöm emilben a telefonszámát Csatárinak.
Nincs a telefonomban.
Köszi
igy könnyebb lesz
http://sites.google.com/site/t...
(A főnököd tervezi ?)
Azért kérdeztem, hogy mit-hogy-miért, mert hátha van valakinek valami bevált módszere, ha nem muszáj, nem egyedi módon akarná megoldani, hanem kész-picsa-meleg-málé alapon meglévő alkatrészekből . Szerintem. Meg abból ítélve, mennyi ideje van (illetve nincs ).
Ha segítség kell küllő gyártásban tudok segíteni.
Szerintem tavaly nem volt megengedve 24 óráson a tárcsafék. Sensei?
Cimbora, veterános, piros Trophy 250. Ki akarja hajigálni az első féket, valami jóféle tárcsát akar rakni a dob helyére, de az első ráfot megtartva (16"). Tudtok-é valami okosságot, miféle küllőt mókoljon bele, van-e erre valami bevált megoldása valakinek? A Dió-klán nemes ellenfele lesz eme rettenet ...
Jöttök?
Mindenki elment már?