Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

no énis tente majd holnap benézek
de sztem amig nem megy 100%osan a motrozás addig nemis kéne lefujni :D igy is hepehupa a tankja
pápá tentikéli mentem
gondolom te a szürkére esküszöl:D:D
hát én gondolkoztam citromsárgában vagy narancsban de nem csunyxa a VRT zöld se bár az má télleg VRT garázs lenne:D
valami normális szin is kéne neki, de nem ződ,vagy te is beléptél a Vidáman Rombolók Társaságába?
Bazi a tesóm aszondta h az én motorom én csinálom:D:D egy gázcső köll egy pár láncfeszítő,láncot kell felrakni meg az első telót kell meggcsinálni mer aszondta h összevissza mozog.ja meg bendi komával kell még a papirmunkát megejteni
drótokat az utcai verdába,karácsonyra majd kész lesz,vagy nem szponzorom még nem tudja hogy 1-el több vas van itthon már kezdek rád hasonlitani azért mondjuk ki Vassal Romboló Tamást nem tudjuk felül múlni
okééééééééééé
jaja! holnap okáj majd telefon érdekkel hogy mit hozzol a hecsától
úgy ahogy mondod de inkább a pályán futottunk volna össze,Vargában Rejlő Tamás összerakta már a motorod?vagy nem ér rá
vételen,akko nem voltak őzek ha hazaértél
bubos véttel
hát ez a hídavatás nemsemmi volt kb mint pesten a west balkénos balhé:D csak itt nem volt pánik:D:Dés még Jani bácsival is összefutottam
Mr Bendő akko hónap gyön vagy nem?
holnap fucking orosháza
frakk súly?

amúgy jó estét mindenki!
Gondolom, tárcsával kellene . Voltam ma náluk, csak a fia volt a ótósboltba, apjuk Debrecenben kóricált. Meg se próbálom felhívni , 42 a csúcsa eddig a nem fogadott hívásokból , de nem adja fel, új babérokra tör . Majd keres, ha kell neki ...
méééééééé
Fakk sui van.
én is megyek hátha találok valamit aztán után majd az asszony má kinyir
VIP
Sziasztok.Van egy etz 125ös motorom, olyan problémám lenne hogy lövöldöz,ki lett minden elektronikai dolog cserélve benne és már nagyon bele untam.a jeladótól kezdve a komplett gyújtárészéig.már a karbin gondolkozom hogy nem az lehet a baja-e.előre is köszönöm segitségetek
tárcsával kell vagy anélkül?pl egy trophy hátsó kerékagy-lánckerék-fékfedél kombinációban benne lennék cserével vagy mindegy valahogy elboltoljuk