Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10ezer ft de neked oda adom felibe szóval 5eft ért4x voltam vele pályán a közepén 3,6mm az oldalai pedig 1,8mm
Néztem én is, eszembe jutottak a szavaid amit Kakucson mondtál a végén amikor má csak Luxi ment me a Misu...
a harmadik az nem jött mindig össze jól de a vége fele már megvol takkor folyamatosan 48 alatt voltam.
Nna, jó estét!
Mennyit kérsz azé a gummáé?
Hát, az nagyon sok!
Szerintem a 3. tól nem jó az egész!
célegyenes után van három balos na odáig jó utánna megint a célegyenesig nagyon lassan megyek plusz a féktávokat is lehet még csökkenteni méterekkel csak nem mertem egyből ne járjak úgy mint eddig mindig ezen a pályán.
Egyébként hol gondolod?
Én nem mondtam ám semmi rosszat!
erre mondtam hogy még egy másodperc benne van amit látok csak gyakorolni kellene
Majd ha 2 mp-vel előbb körbeér!
No mi van készültök a versenyre?
Jobbra is mentetek?
Apci azé király vagy! Ilyen íveken 47-et menni!
Kulákok!
mi is
oookééé... , meglátjuk hogy alakul az idő és egyeztetünk
én tuti egész napra megyek
de ha egyszerre megyünk hogy tartom be a szavam
szabadság itten hordozád véres zászlaidat....
Kényszer mivel vagy foglalt a pálya, vagy túlságosan vigyázni kell másokra (és magunkra), nem lehet tempót menni, de legalábbis veszélyes. Így marad a szabadság feláldozása
addig megértekezzük, csak jó lenne egy nap menni
Hy!
nektek zombi, darage hétköznapi motrozás
mi jövő hétre tervezünk valamikor amikor az időjárás is úgy akarja
de a péntek már nem jó hétvégi munka....
jövőhét hétfőt vagy keddet beszéltük Zombával , de ez még képlékeny, mondjuk főleg időjárás függő
ühüm mondta az ember hogy biztos lehet motrozni de ha valaki eléd fordul meg te vagy a köcsög mér mész olyan gyorsan meg ugye hát kéne a jó idő még hétköznap is jó lenne
Szombat autós nap, vasárnap állítólag valamiféle családi motoros nap, azaz motorozásra alkalmatlan
Szerintem, ha 200 métert rövidítenek a pályán