Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a kúpgörgősnek írtam a méretét
6006
itt az ablakon soha nem süt be a nap
Sziasztok!

Most készülök venni egy etz-t és sajna környéken nem igazán találtam csak egy 125-öst.Annyi a hibája hogy kuplungbowden csere volt és csúszik kicsit a kuplung ezt tudom valamivel orvosolni/beállítani? A másik gond az hogy sem a fordulat sem a km óra nemmér....... elvileg az órák jók a bowdenek is..... mi baja lehet? És még egy kérdés 125-ös blokkra 150-es hengert fellehet rakni nagyobb átalakítás vagy ilyen nélkül?Előre is köszi
32006
két db 6006 típusú csapágy való oda gyárilag, egy távtartó csővel kombinálva, nekem kúpgörgős van, de ne kérdezd milyen, mert Bambi alakította át
Te Laci!
A múlt héten nézegettétek Presivel a motorom elejét, aszontátok, lötyög nagyon . Az lenne a kérdésem, milyen csapágy kő bele, mert ma nem lesz időm még szétszedni, hogy megnézzem, viszont megyek olyan helyre, ahonnan tudnék venni bele alkatrészt. Előre is köszi .
ok
kössz
Érdemes megnézni a vázat, mert elég gyenge konstrukció, szóval, hogy egy nyomon megy-e, és az első féket is érdemes megnézni, hogy ne szivárogjon sehol. Nézd meg a látszódó vezetékeket, hogy ne ilyen szigszalaggal összevissza ragasztgatott cucc legyen, mert könnyen előfordulhat, hogy széjjel van gányolva az elektromos rendszere, Esetleg még tankba belenézhetsz, hogy mennyire rozsdás.
máma szerintem lmegyünk faterral megnézni
valami nagy hibája az mz amit érdemes ilyenkor megnézni?
Nem rossz, de személyesen kell megnézni:)
Egy hétköznapi éccakaji behajtást nem tudnál kihagyni
má csak azé, hogy hétköznap is tudná motorozni legalább 1szer
Kitöltetlen adatlappal "emberkedünk"
ez elég meggondolatlan kijelentés
Nagyon lapos vagy vazze! Megszelidült a gárda?
no problem
Nem is magamnak hanem daragénak kértem ki mert őt mosolyogtam meg.
jahm ezer bocs aztem a mi beszélgetésünktől van ilyen jo kdeved
ezer bocs
én nem azt irtam hogy mit röhögsz te f*sz
hanem hogy mi a f*szt röhög van egy kis külömbség nem gondolod?
Azért kikérem Daragénak hogy fasz nem bántott ő téged egy szóval sem
talán kattints az előzményre
Luxvor
te meg mi a f**t röhögsz?
és ehez mit szolsz ?
Csak azért kérdem véleményed mert te már ismered az mz ket én meg nem
http://www.sokmotor.hu/hirdete...
lécci nézd meg
kössz