Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há én is, de annyit nem ér az egész hogy vizen kínlódjak
Moto2 ma
2 8 Anthony WEST AUS MZ Racing Team MZ-RE Honda 249.9 2'28.602 0.582 / 0.582
én már nagyon mehetnék vagyok megjöttek az esőgumijaim is
Mentek így is úgy is
esős futam
Mi lesz így vasárnap elág g.ci időt jósolnak
Ennyiért még vigyem is házhoz mi?
tudtam, hogy lenyúlod
Ha adsz egy ezrest, nekem elküldheted!
Üdv MZ tulajok!

Eladó a képen látható cucc. Ki mennyit ad érte?

Kűggyed ide , majd én elhasználom
Inkognitóban , nem versenyelni
Heló mindenki! Ha érdekel valakit van egy eladó 260-as egyedi idomos Etz-m 2011-ig műszakival meg minden papírral és adnék hozzá egy donor 250-es etz-t is. A két gép 90.000. Az e-mail címem: halasztomisi@citromail.hu
Nekem is ilyen lesz a következő , csak én majd télen fogok beruházni . Gratula , jó választás!
Majd lefigyeljük, mer Bazsi is ilyent akar!
Spies replika!
Tegnap vettem egy új sisakot.
Nem ezt néztem ki, hanem egy HJC zf-9-est vagy zf-10-est, de az sajna (pénzügyileg), vagy szerencsére (ez jobb és kényelmesebb) nem illett az én fejformámhoz.
A honlap szerint a zf-8-es akciósan lett volna 28000 ft, a zf-10 39000 ft, ez amit vettem FG-15 meg 60000 ft , de a Kelomotornál akciósan odaadták 52900 ft-ért.
Mondjuk nem szántam rá ennyi ZS-t, de ha ez is kibír annyit, mint az előző bukóm, akkor simán megérte.
Jó kérdés. Szájalnak.
Valamiért mindíg lehet sírni...
Hol meleg van, hol esik, hol túl szigorúak a bírók, hol meg nem zászlóznak, hol nincs elég kanyar, hol túl csiki-csuki a pálya, satöbbi.

Tényleg, az a 30 valahány Pannoniás , aki feliratkozott, hogy jön versenyezni, hol volt most kecsón?
Huuh ne haragudj, de otthon van a felni Tokajban én meg miskolcon vagyok. Ha minden igaz egy 250 es Etz-hez adták. De Teljesen top állapotban. Kedden megyek haza, kattintok róla képet. Ár? Nem tudom. Mit ér egy ilyen?
dejó nektek, énmeg nézhetem dévényitibibácsit!
Kűld a pénzt oszt megoldjuk!
Az Adyt leaszfaltoztathatnátok...
Nem nem! Nincs itten semmi sem csak a kibaszott sok szúnyog! Volt a választások előtt 10000 tulipán, de azóta semmi! Szúnyogirtás sem!
Hahó.
Tórják már a gyarmati uccákat?