Heló mindenki! Ha érdekel valakit van egy eladó 260-as egyedi idomos Etz-m 2011-ig műszakival meg minden papírral és adnék hozzá egy donor 250-es etz-t is. A két gép 90.000. Az e-mail címem: halasztomisi@citromail.hu
Tegnap vettem egy új sisakot.
Nem ezt néztem ki, hanem egy HJC zf-9-est vagy zf-10-est, de az sajna (pénzügyileg), vagy szerencsére (ez jobb és kényelmesebb) nem illett az én fejformámhoz.
A honlap szerint a zf-8-es akciósan lett volna 28000 ft, a zf-10 39000 ft, ez amit vettem FG-15 meg 60000 ft , de a Kelomotornál akciósan odaadták 52900 ft-ért.
Mondjuk nem szántam rá ennyi ZS-t, de ha ez is kibír annyit, mint az előző bukóm, akkor simán megérte.
Valamiért mindíg lehet sírni...
Hol meleg van, hol esik, hol túl szigorúak a bírók, hol meg nem zászlóznak, hol nincs elég kanyar, hol túl csiki-csuki a pálya, satöbbi.
Tényleg, az a 30 valahány Pannoniás , aki feliratkozott, hogy jön versenyezni, hol volt most kecsón?
Huuh ne haragudj, de otthon van a felni Tokajban én meg miskolcon vagyok. Ha minden igaz egy 250 es Etz-hez adták. De Teljesen top állapotban. Kedden megyek haza, kattintok róla képet. Ár? Nem tudom. Mit ér egy ilyen?
2 8 Anthony WEST AUS MZ Racing Team MZ-RE Honda 249.9 2'28.602 0.582 / 0.582
Eladó a képen látható cucc. Ki mennyit ad érte?
Kűggyed ide , majd én elhasználom
Nem ezt néztem ki, hanem egy HJC zf-9-est vagy zf-10-est, de az sajna (pénzügyileg), vagy szerencsére (ez jobb és kényelmesebb) nem illett az én fejformámhoz.
A honlap szerint a zf-8-es akciósan lett volna 28000 ft, a zf-10 39000 ft, ez amit vettem FG-15 meg 60000 ft , de a Kelomotornál akciósan odaadták 52900 ft-ért.
Mondjuk nem szántam rá ennyi ZS-t, de ha ez is kibír annyit, mint az előző bukóm, akkor simán megérte.
Hol meleg van, hol esik, hol túl szigorúak a bírók, hol meg nem zászlóznak, hol nincs elég kanyar, hol túl csiki-csuki a pálya, satöbbi.
Tényleg, az a 30 valahány Pannoniás , aki feliratkozott, hogy jön versenyezni, hol volt most kecsón?
Tórják már a gyarmati uccákat?