Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ájjjááájjjjájjjjáájjááj!
Rajtam meg vót szalmakalap, de csak mikor árnyékba vótam

Főleg, ha én kerülök a baszogatottak sorába
Ugyan szalmakalapom nem volt, de a folyamatos ivást én is betartottam!
Fosó mi?
Ilyen szájbatekert melegben, szalmakalapot kell hordani, és egyfolytában inni, mást nem tehetsz.
RAjtam folyamatosan volt, sőt a nap nagyrészét egy napernyő alatt töltöttem, mégis leégtem mint az állat.
Komonyista?
No ez a igazi tuning, mikor leveszed a zasszonyt hátulról!
No fel ne szíjjad mán a taknyodot! Végre valakibe bele tudtunk kötni, oszt rugózni rajta egy kicsikét ebben az unalmas hétköznapokban! No de mindenkire sor kerül előbb utóbb!
Jó lett! ! !
Csak kár, hogy a 6 ágú csillagbó 5 ágú lett
Kíváncsi vagyok rá élőben milyen plexit teszel rá
No erű a projectrű bészítem 90%ba készenvane
Olvasd el mit írtam, szerintem a nevedben semmit!
Egy: Te nem fizettél be semmilyen zsetont, ergo nem beszélhetsz az én nevemben. Kettő: ahogyan már elmeséltem, a pályán elkövettem olyan ordas hibákat, amiket nem követ el az ember ép ésszel, amikor lementem az aszfaltról, konkrétan egy jobbkanyart vizionáltam be a balos helyett. Ha akkor éppen van ott valaki, kiütöm a motort alóla. Egy kisebb hőgutát kaptam, azzal nem érdemes még csak napon lenni sem, nemhogy versenyezni, ha van egy kis felelősségérzeted, beláthatod . Azért, mert az én napomnak annyi, még ne vágjak már haza mást, nem gondolod? Az meg, hogy ha perecelsz is,de elindulsz, mitől lesz jobb? A haverok szemében így ember maradsz? Engem nem érdekel már az ilyen, kinőttem a virtuskodásból . Számomra tiszta: ha elindulok, elesek,ez fix, sőt, lehet, hogy valaki másnak is bajt okozok. Innentől kezdve nincs miről beszélni ...
Én ha befizetem a zsetont ha utolsóként is de végigmegyek vagy ha perecelek legalább megpróbáltam de hát nem vagyunk egy vérmérsékletűek nincs is ezzel semmi baj csak hát ezzel feldobtál egy labdát amit nem lehetett otthagyni
Na mondjad akkor tesó, mit nem értesz?
Vágjuk mi csak nem értjük de de ez az amiért lehet szívni másnak a vérét de hát ez így van rendjén azér haragudni + sértődni véletlenül se nem ér
Hoppá! Úgy látom, nem vágjátok az okot, amiért nem akartam felmenni a pályára. Sajnálom, de ez még nem ad okot arra, hogy kiszívjátok a véremet, ha annyira hajt a versenyláz, lehet mindenkinek nevezni és indulni a racén . A döntésemet hálistennek egy cseppet sem bántam meg, csak az önérzetemen esett csorba, azt meg majd kinövöm.
Csók a családnak.
hali.
egy kis segítséget szeretnék kérni.
mz ts 125 mociba nem tudjátok milyen kondenzátor kell? hány mfádos?
köszönöm szépen.
Városban én sem sietek jobban

Más:Bábolnára jön innen racsingos?

láttátok má? nem rövid, de nem is gyenge
Na így mindjárt más

A Gyöngyösi pályára gondolsz? Az lesz a következő. De edzeni sajna nem lesz időm. Asszony beosztja az időmet.