Gumit köll vennem, de nagyon gyorsan! Máma majdnem úgy jártam mint Vale
Lámpánál balra, egy, húzom a kettőt, oszt akkorát dobbantottam hogy majd beszakadt az aszfalt
hello!
Lenne egy kérdésem. Az egyik ismerősömnek van egy 250es ezt,és állandóan tönkrevágja a gyertyát. Egy új gyertya pl isolator kb 40km-re elég utánna kuka. De mikor megy akkor semmi gond megy ahogyan kell! Mi lehet vele? Légyszi segítsetek, mert borzasztó sok gyertyát tönkretett már az mz. Elöre is köszi a segítséget! hello
Valaki tud valami infót arról, hogy a héten készültem műszakira vinni a gépet, és hát még régi rendszámos volt, azóta nem volt rajta műszaki, és persze hogy eltűnt a régi forgalmija, tehát semmi papírom nincs a motorról. Bementem az ocsmány irodába, hogy hátha van róla rendszám szerint valami adat, de semmi. Tehát most akkor van 1 papír nélküli mz-m amit nem tudok forgalomba helyezni? Ráadásul ma vettem 1 új fesszabályzót, de mikor nincs rajta a gyújtás csak világít a piros lámpa. Ez nem az én napom úgyérzem
de ne szójjá bele
Csak annyira rejtett, hogy fogalmamsemnincsen hogy hova a picsába rejtettem
Mint ami a Bazsinak van
Rohadt Mitas
Két éve fenn van, oszt nem kopik egy kicsit se
Node tapadás zéró
Lámpánál balra, egy, húzom a kettőt, oszt akkorát dobbantottam hogy majd beszakadt az aszfalt
Lenne egy kérdésem. Az egyik ismerősömnek van egy 250es ezt,és állandóan tönkrevágja a gyertyát. Egy új gyertya pl isolator kb 40km-re elég utánna kuka. De mikor megy akkor semmi gond megy ahogyan kell! Mi lehet vele? Légyszi segítsetek, mert borzasztó sok gyertyát tönkretett már az mz. Elöre is köszi a segítséget! hello