Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cigánygyerek!
Jól mentél, kerókirály !
kicsit kopott de hát ajándék lónak ne nézed a fogát
köszönöm szépen
Látom jól éreztétek magatokat müzös ördögök!
Fent vannak az én gépemmel készült képek is:

http://sportmotor.hu/motoros_k...

Grabo, remélem rendbe jön a vasad, és pénteken már nem lesz petárdázás
Nagyon jól nyomtátok. Próbáltam nem sokat akadályozni, amikor fent voltam, remélem nem szidtatok.....
Ja!
Hétvégére megfogadom a guminyomásos tanácsodat , de addig is a durrogással meg a benyalfogyással valamit kezdenem kell .
Megyek is le a garázsba...
Jó vót!
Képek: http://www.sportmotor.hu/motor...

Cserébe agggyá' videót
Képet meg nem töltött föl a galériában majd megleshetitek hogy nézett ki az a kuplung
Képeket elkezdtem feltölteni,250 van úgyhogy lehet majd csemegézni
A második 20 perc után még így álltunk:
Nem szabad előre bejelenteni, mert ha mégsem megyek, akkor

no ezt jó vót olvasni
nem gondoltam, hogy te is mész
egy szót se nem szóltál róla
Kezdem előröl, kicsit rövidebben.
Reggel 7 után indultam otthonról. Útközben teszteltem a bőrruhám kopásállóságát és az MZ kipufogóját is megigazítottam úgy ahogy szerettem volna egy 4-ben holtponton túlhúzott egykerékkel Pesten a Hungária körúton egy lámpától elindulva. Csak azt nem értem, hogy mi a fenének bajlódtam annyit szombaton azzal, hogy feljebb húzzam a kipufogót, ha csak ennyi kellett hozzá, hogy tökéletes legyen.
Megérkeztem Kecsóra, ott volt már egy gondolom MZ racingos csóka a fiával és néhány sportmocis. Ezzel a fiúval meccseltem az egyik menetben, de nem túl sokáig, mert kiesett alóla a gép.
Később megjöttek Benikéék és a következő menetben úgy kerültek ki mint egy darab kavicsot.
Ezután megjött a ványai kawaMZ-s brigád is és még jött 1-2 MZracingos újonc utcai motorral. Az egyik egy utcai 250-es ETZ-vel, a másik egy SV 1000-essel.
Ezzel az utcai MZ-s csókával meccseltem elég sokat, csak mire megelőztem volna, jött egy gyorsabb csoport és közénk furakodtak, de a menet végére csak sikerült megelőznöm.
Az egyik menetben láttam hogy Kisdió tolja ki a motort, mint később kiderült a malomkerék ripityára tört a blokkban . Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a szolnoki börzéről jöttek, ahol Öregdió vett egy használható malomkereket és nekiálltak összerakni a motort.
Később megjött Mr.Grabó is egy másik MZ-s kolegával. A következő körben velük meccseltem, amíg ki nem mentek, aztán én is elfáradtam és lejöttem.
Sajna mennem kellett haza, úgyhogy olyan 4 körül leléptem.
Összességében nagyon jó volt a mai nap, egyszer kilátogattam a fűre, de nem estem el és a végére már elég jól belejöttem a körözgetésbe is.
No há sokáig motorltak ezek a embörök
remélem minden oké mindenkivel
mee biztos valami kamu beszámolót akartá írni énnekem
Hogy baszná meg, már egy fél oldalt írtam erre frissített az a szar és eltűnt a szöveg.
17530 N E K E D I S
17530 N E K E D I S

k é p e k ? ? ? ? ?
b e s z á m o l ó ? ? ? ?
Szevasztok.

Mz etz 350-hez keresek aksi felöli oldaldeknit akinek van eladó az az alábbi e-mailre jelezzen már nekem:sebokgabor87@hotmail.com

Előre is köszönöm.
B@szhatom a felkelőkémet, ha az ember csak 10-re jön értem . Onnan meg még 220 km kishazánk legutálatosabb útján(főként 4-es főút, tele kómás román sofőrökkel, akik túlélőralit játszanak ). Majd ott leszünk, ha már ott leszünk , én nem idegesítem magam e miatt...
há mi a gyík van, nem bírsz felkelni?
Megyünk, mint a cunami . Vagy ezzel most ne vicceljek ?
1-2 óra felé érkezhetünk .