akkor lehet jókat menni, délutánra mindig sokan vannak
de mindig csak d.u.-ra melegszek bele
nemtudom miafaszé vagyok ilyen nemversenyzőnek született
no de majd eccer csak eljön a énidőm is
Semmi különös, mentünk körbe-körbe, oszt jól elfáradtunk. Marha széles az a krosszkormány, remegett a vállam már az első menet után, pedig azt hittem, nincs baj a kondival . A helyi köridőmérőt meg az ember "elfelejtette" bekapcsolni, nem mért senkinek semmit . A pénzt visszaadták, de az senkit nem érdekelt, jó lett volna tudni, hol járok ....mondjuk tudom én azt magamtól is, hogy nagyon rossz úton, majd egy óra, míg körbeérek ! Bátorság, na az hiányzott....na mosmá' nem fog, felszíjjom magam, csak nehogy talajtorna legyen a vége . Egy kanyart se veszek úgy, ahogy kellene, pénteken gyakorlás lesz, kell a rutin .
No akkó jön a következő menet! Próbálok elsőnek kimenni, sikerül is! Na akkor gumimelegítés! Gondótam mostmán jó lesz, próbálok jó kört menni! Alakul a dolog 46,05! Próbálok tiszta helyet találni, 45,7! Közben megint elfáradok mint a picsa! Gondolom, nem erőltetem, nincs kedvem hemperegni! Majd kicsit pihenek, aztán majd újra megpróbálom! Következő menet! Megyek vagy 3 kört, újra rámtör a fáradtság, nem birok javítani! No mindegy akkó nem erőltetjük! Fél másodpercel elmaradtam, de hát ez van! Nincs kondi, meg egy kicsit kijöttem a formából, no de majd legközelebb!
Na valakinek jött az a nagyon jó ötlete, hogy szedjük szét a motorosokot, mer nagyon sokan vótunk! Így az Mz-sek meg a robisok külön csoportba mentek! Gondótam na így má minnyá jobb, be is üzemeltem az időmérőt! Megyek vagy 2-3 kört nézem mi az ábra há 46,5 46,6 ! Há mi a picsa van ? No akkó kezdjünk el kicsit jobban menni! Forgalom, nem birok tiszta kört menni! Vége a menetnek! Elfáradtam mint a picsa, kondi a nullával egyenlő!
No jött a következő menet! Már éppen kezdtem volna elkapni a fonalat mikor azt veszem észre, hogy egyre többen vagyunk a pályán ! No mondom, má megen kezdődik a harc a túlélésért! Időmérő kikapcsolva mer nem sok értelme volt egy normális kört nem tudtam menni! Következő menetnél kitalálták, hogy mennyünk fordítva! Már vagy 15 éve nem mentem Kecsón fordítva, de kib@szott jó vót! Ha nem lett volna felkészülés a versenyre a kollegáknak akkó jó lett volna megismételni, de mi megértsük ám az ilyenteket, úgyhogy nem is erőltettük a dógot!
Hát az úgy vót, hogy minnyá reggel elkéstem, oszt nem nagyon örültek a márkatársak! Oszt akkó elindultunk, de oszt alig mentünk má fordulhattunk is vissza mer kibaszott nagy baleset vót, út lezárva, kis kerülővel má megint úton voltunk a jó irányba! Megérkeztünk, idő frankó, regelés, kipakolás, oszt gó! Hát nem volt az igazi az első menet! Az az 5 hét ami kimaradt, azé meglátszódott! Időmérőt be se mertem kapcsónyi mer lehet elszomorodtam vóna!
de mindig csak d.u.-ra melegszek bele
nemtudom miafaszé vagyok ilyen nemversenyzőnek született
no de majd eccer csak eljön a énidőm is