Öléggé el vagytok tévedve , beszéljetek dióékkal, eszmét cseréltünk a licencről. Van napi licenc, lehet is jönni majd, csak nem éri meg több alkalommal kiváltani, ennyi. Ha második alkalommal is napival akarnál indulni, akkor már kérnek orvosit . Akkó má' több a forint, mint az évessel . De majd beszélek az illetékesekkel, mögkérdem, mi a stájsz pontosan.
Egyébként csak annyit mondok, nem vallanátok szégyent ebben a mezőnyben - és ezzel nem akarok ám leszólni senkit !
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy ETZ-hez. Azt csinálja a motor, hogy ha jár akkor melegszik a trafó de elég jól, és, mintha "kiégne" a kis kondenzátor egy idő után, mert elmegy a gyújtás, teszek bele egy új kondenzátort akkor megint van gyújtás, megint elmegy, megint új kondi megint gyújtás, megint elmegy és ez igy mehetne a végtelenségig. Ötlet valakinek?
tartsad hűvös helyen nehogy baja legyen
kb 20.-án fogunk tudni menni most legalábbis úgy néz ki
Kecskemétet pedig mi is sajnáljuk jó lett volna motrozni egyet sok mz között de reméljük ami késik nem múlik.
vagy még messze van néktek
Azt má megse merem kérdezni hogy a méreteit megadnád-e
Egyébként csak annyit mondok, nem vallanátok szégyent ebben a mezőnyben - és ezzel nem akarok ám leszólni senkit !
Csináltam képeket róla
kb 20.-án fogunk tudni menni most legalábbis úgy néz ki
Kecskemétet pedig mi is sajnáljuk jó lett volna motrozni egyet sok mz között de reméljük ami késik nem múlik.
Mz,Ts,Etz 125-150-250-300 Tuning, átalakítás:
-hengerfúrás: (3000Ft+dugó,gyűrű ára)
-125ccm 135ccm-ig
-150ccm 160ccm-ig
-250ccm 270ccm-ig
-300ccm 315ccm-ig
-Főtengely felújítás
gyári minőségben (12000Ft)
-5,és 6 felömlős henger készítés (7000Ft)
-szívómembrán vezérlésű 5,6,7 felömlős
sport henger készítés (10000Ft+membrán ára)
Tel:70-530-5174
bár én is oly rég mentem , remélem azé nem feledtem el a motrozást
most úgy néz ki hogy kb. két hét pihi lesz...