Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eztet nem értem
20.-a kakucs
vagy még messze van néktek
Jobban néz ki mint az enyém
Azt má megse merem kérdezni hogy a méreteit megadnád-e
Ühüm! Akkó gyertek vasárnap!
Nemtom! Én vasárnap mennék, mer'hogy akkó jobb idő lesz elvileg, de csak utas vagyok .
Ti meg osztan mikó? Szombat, vasárnap?
Lehet jönnek még Gyarmatról páran! 390-ék meg egy kezdő mz-s meg egy nem kezdő! Na meg persze mi a kezdő amatőrök!
No akkó jó van!
A "keletnémet kawával" , vagy csak fotógéppel ?
tesó mi vasárnap ott leszünk
cseréld ki a trafót valószinüleg zárlatos
Öléggé el vagytok tévedve , beszéljetek dióékkal, eszmét cseréltünk a licencről. Van napi licenc, lehet is jönni majd, csak nem éri meg több alkalommal kiváltani, ennyi. Ha második alkalommal is napival akarnál indulni, akkor már kérnek orvosit . Akkó má' több a forint, mint az évessel . De majd beszélek az illetékesekkel, mögkérdem, mi a stájsz pontosan.
Egyébként csak annyit mondok, nem vallanátok szégyent ebben a mezőnyben - és ezzel nem akarok ám leszólni senkit !
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy ETZ-hez. Azt csinálja a motor, hogy ha jár akkor melegszik a trafó de elég jól, és, mintha "kiégne" a kis kondenzátor egy idő után, mert elmegy a gyújtás, teszek bele egy új kondenzátort akkor megint van gyújtás, megint elmegy, megint új kondi megint gyújtás, megint elmegy és ez igy mehetne a végtelenségig. Ötlet valakinek?
Ojj.
Csináltam képeket róla
tessék puhítani a szervezőket, hogy mehessünk Kakucson napi licencel mondjad azt is nem pontért megyünk
tartsad hűvös helyen nehogy baja legyen
kb 20.-án fogunk tudni menni most legalábbis úgy néz ki
Kecskemétet pedig mi is sajnáljuk jó lett volna motrozni egyet sok mz között de reméljük ami késik nem múlik.
MZ,és Etz Tuning:

Mz,Ts,Etz 125-150-250-300 Tuning, átalakítás:

-hengerfúrás: (3000Ft+dugó,gyűrű ára)

-125ccm 135ccm-ig

-150ccm 160ccm-ig

-250ccm 270ccm-ig

-300ccm 315ccm-ig

-Főtengely felújítás
gyári minőségben (12000Ft)

-5,és 6 felömlős henger készítés (7000Ft)

-szívómembrán vezérlésű 5,6,7 felömlős
sport henger készítés (10000Ft+membrán ára)

Tel:70-530-5174
Igazából én nagyon örültem volna, ha jöttök . No mindegy, majd lesz még rá alkalom ...
Van itten nálam egy 4.10-es RSW, de látom nem hiányzik senkinek! Amúgy a Tibivel mi a gyík van? Megnősült?
Dióék senem?
Há mi a fütyülő van? Annyi pízt mán nem is tudtok elkőteni, akkó meg minek?
csak nem
az nem jó
bár én is oly rég mentem , remélem azé nem feledtem el a motrozást
jó idő az nem , és motorozás sem...
most úgy néz ki hogy kb. két hét pihi lesz...
no lesz-e szerdára jó idő