Lenne egy kérdésem. Van egy MZ ETZ 250 em és az lenne a kérdésem hogy a gyujtásnál a főtengelyről hogyan lehet lehúzni a forgórészt, hogy hozzáférjek a szimmeringhez? Kell hozzá valami spciális szerszám? Előre is köszi a válaszokat!
elvileg jövőhét keddre délutánira beregeltem , sztem az esti még nem jó, kicsit korán van még ahhoz, és az időjárás sem olyan az csak akkor jó ha tombol a kánikula...
ahogy látom a jövőheti is elég képlékeny mert az időjárás nem valami jónak mutatkozik...
Ma ki akartam próbálni a H-ringet . Amilyen várakozással indult a nap olyan tré lett . Reggel kimentünk a pályához, csupa víz, és a felhők is gyülekeztek . Nem regeltünk be . Vártunk 11-ig és elmentünk Kakucsra . Kifizettük a zsét, felmegyek a pályára és mintha elfelejtettem volna motorozni . Nyeklett-nyaklott a motor a kanyarokba . Nézem hogy a futómű tönkrement... nem , megyek tovább... megint megállok megnézem a gumit hogy kilyukad-e hát nem.... a pályán egy centis por állt és motorozhatatlan volt. Visszaadták a zsét és visszaindultunk a H-ringre délutáni közútira . Persze nem értünk oda , a licencesbe + nem engedtek fel , mondjuk lehet hogy jobb is . Szóval motoroztam egyet a nagyfaluba egy tank benya és semmi pálya...
jaú vót...
már mint a körülményekhez képest...
Érd: evil1937@citromail.hu
Betekered és leugrik a főtengelyről a forgórész.
" a megjegyzések le vannak tiltva ennél a videónál"
Lenne egy kérdésem. Van egy MZ ETZ 250 em és az lenne a kérdésem hogy a gyujtásnál a főtengelyről hogyan lehet lehúzni a forgórészt, hogy hozzáférjek a szimmeringhez? Kell hozzá valami spciális szerszám? Előre is köszi a válaszokat!
ahogy látom a jövőheti is elég képlékeny mert az időjárás nem valami jónak mutatkozik...
Jóéjt müzösök!
de ez jóindulatú rinya
Jut eszembe májsztró, kilóméteróra?
Port letörölted-e mán róla?