Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jun 17 Hring Merszes est?
Váú vót kakucson? Há mi vagy te?
hi-hi váútam ma Kakucson...
jaú vót...
már mint a körülményekhez képest...
Eladó a gépezet!
Érd: evil1937@citromail.hu
Egy legalább 8.8-as szakítószilárdságú 100 mm hosszú M10-es hatlapfejű csavar kell hozzá.
Betekered és leugrik a főtengelyről a forgórész.

" a megjegyzések le vannak tiltva ennél a videónál"
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Van egy MZ ETZ 250 em és az lenne a kérdésem hogy a gyujtásnál a főtengelyről hogyan lehet lehúzni a forgórészt, hogy hozzáférjek a szimmeringhez? Kell hozzá valami spciális szerszám? Előre is köszi a válaszokat!
elvileg jövőhét keddre délutánira beregeltem , sztem az esti még nem jó, kicsit korán van még ahhoz, és az időjárás sem olyan az csak akkor jó ha tombol a kánikula...
ahogy látom a jövőheti is elég képlékeny mert az időjárás nem valami jónak mutatkozik...
Vasárnap esti? Bár nagyon kutya! Megfogadtam vagy 100-szor, hogy nem megyek!
Pedig jó vóna, mer nem kéne kiírni!
még szerencse hogy az nincsen
No akkó jó beszoptá! (Szopós smiley)
Ma ki akartam próbálni a H-ringet . Amilyen várakozással indult a nap olyan tré lett . Reggel kimentünk a pályához, csupa víz, és a felhők is gyülekeztek . Nem regeltünk be . Vártunk 11-ig és elmentünk Kakucsra . Kifizettük a zsét, felmegyek a pályára és mintha elfelejtettem volna motorozni . Nyeklett-nyaklott a motor a kanyarokba . Nézem hogy a futómű tönkrement... nem , megyek tovább... megint megállok megnézem a gumit hogy kilyukad-e hát nem.... a pályán egy centis por állt és motorozhatatlan volt. Visszaadták a zsét és visszaindultunk a H-ringre délutáni közútira . Persze nem értünk oda , a licencesbe + nem engedtek fel , mondjuk lehet hogy jobb is . Szóval motoroztam egyet a nagyfaluba egy tank benya és semmi pálya...
Figyusz! Megnyered, oszt akkó lesz hozzá még 25!
Jó vóna!
Gyűjtögetni kéne még hozzá egy keveset......monnyuk Kecsón . Jövőhét? Ványiak, gyarmatiak
énsenem a hülyéket kerülgetni , no meg a nagymenőket feltartani
Nemszeretem!
Ki van készítve, de pályára az nem kő!

Jóéjt müzösök!
ugyi
de ez jóindulatú rinya
Persze hogy jó! Ebben bízok én is!
Jut eszembe májsztró, kilóméteróra?
Port letörölted-e mán róla?
Á Mister! Há mán 10 pontod van more!