Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok srácok! Na mi a helyzet erre felé?
illetve nekünk a jún.6. talán oké, de az szombat
neked meg a vasárnap az oké
öregdió a megmondója
má ha így belejösztél erre is kalapájjá
egy hónapja ültem a emzén
legközelebb a kecskeméti verseny hétvégéjén tudunk menni
addig melósak a hétvégék
3.
Június 12.
Végülis gixxerblokkos...
http://youtu.be/lO4gVDOzzsM
Jóvan!
Nade még kéne valami térdvédőszerűvalami is, mer ha fikázok hogy a picsába gyüvök haza?
Tudom... horzsolásokkal.
Tójjá fel 17-es lánckereket oszt GO!
Nanana! Teljesen jó bringa, igaz nem fiatal, de mégis egy Mali Cobra!
Két hét múlva, ha nem melózok én is letolom a képem!
Nade nem csak tátom a pofám, mint Kakucson, peregtetek én is!
Bammeg! Cobra! Hogy tudod megülni?
2 Hét múlva!
No ti mikó mentek? hét múlva Kecskemét? Verseny előtti edzésnek?
No, oszt mit szólsz hozzá?
Dzsukel lett szerinted?
Addig amíg nincs műcaki:
Aha!
zsónak=szónak
nem titkolóztak
csak nem közölték

nem zsónak azér , legalábbis gondolom
Az a vastag piros szál, az a tölti az akkut.
Na csak világít a 2 lámpa Addig eljutottam, hogy lehúztam 1 vezetéket, és nem világít, jó minden, indul is van lámpa,féklámpa, index, szal jó minden. Most leszigeteltem a vezetéket nehogy zárlatot okozzon, mert nincs kedvem töltögetni az akksit. Aztán legurulok vele valami szerelőhöz ha nem találok megoldást. Remélem nem a töltésé az a vezeték
Megcsináltam Misu! Nem valami szép, node annyi baj legyen! Műszakira fenn hagyjam? Szerinted szólnak érte?
Amúgy még az enyémnek is bontatlan a blokkja:)
Nem lesz olcsó mulatság:) Mivel kell hozzá új forgalmi, ezért szerintem eredetiség vizsga is fog kelleni, Nem tudom változtak-e az árak múlt évhez képest, de 2009ben valami 12e volt a forgalmi+törzskönyv, neked akkor jön hozzá még a rendszám is, +okmányirodában a sok sok fizetnivaló minden apróságért:), eredetiség vizsga is 15e környéke, műszaki is vizsgahelytől függően 10-15e, plusz még a biztosítás, szóval zsebbenyúlós Pontos adatokat nem tudok sajnos mondani, sok sikert és türelmet az ügyintézéshez
Na még egyszer köszi, megtakarítottam a sarukat és úgy néz ki f@sza a cucc Neeem, 1-2 helyen van megkopva a tank ahol hozzá ér a láb, de amúgy teljesen gyári a fényezése úgyhogy még kosza gondolatként sem merült fel, hogy átfényezzem Most a küllőket tisztogatom, meg a felniket. Mert sajnos a króm alkatrészeken és látszik az idő vas foga Amúgy sose volt vele baj, most kapott egy új dugót, meg főtengő csapágyat. Sajnos el volt rakva rendesen, de 18év alatt a henger is rozsdát húzott és kénytelen voltam felújítani, pedig bontatlan blokkja volt Amúgy nem tudod mibe fog fájni rá a papír? Régi forgalmija van, le lett vágva a sarka mikor kivonták forgalomból, tehát kell rá műszaki, új rendszám, törzskönyv. Fater nevén van, de van 1 sanda gyanúm, hogy az eredetiség vizsgát se úszom meg pedig nem akarom átíratni.