Most lementem,átnéztem még egyszer.Szóval első tengely lazít,másik villaszáron szintén lazít.Megmozgat előre,hátra... Már nem szorul.Minden visszahúz,úgy ahogyan kell.. Viszont ráhúztam a féktárcsára is,hát volt mit,egy teljes fordulat.És úgy néz ki,már nem szorul.De ha ismét visszatér a broki,szét atomjaira,és políroz.. Köszönöm a tanácsot.
Üdv mindenkinek. Egyszerű kérdés,egyszerű válasz.Szóval etz 125 első tárcsafék broki,szorul elég keményen a fék. Ma teljesen szétszedtem atomjaira. Munkahenger lent-fent,dugattyúk ki,takarít,kiszárít vissza.Fékbetét megcsiszol csiszpapíral,jó olaj bele,légtelenít.Próbakör... 3km után ismét ibolyakék a tárcsa.. Előtte is szorult,de most rátört a konkrét szorulás. Szóval elakadtam...
Viszont most jut eszembe,lehet hogy a villa megfeszült a nagy fékezésektől,és azért szorul? Na azért megvárom a tanácsokat,ötleteket.De azért rámegyek még egyszer. ..
Dehogynem, lehetne olyan motorral is versenyezni, aminek VAN futóműre emlékeztető alkatrésze (merthoyg a simsonnak nincs:)
de abban nincs semmi pláne:)
A csillapítatlansághoz még vedd hozzá, hoyg minden simsonfékdob garantáltan üt, fékezéskor rázza a kormányt:)
Ahogy Mihu mondja, lehet bele csinálni, többeknek van is, hatásos is, egészen más érzés(tisztább, szárazabb, biztonságosabb:) mint az eredeti.
Az arra való, hoyg elmenjenek vele gyök kettővel a bótba meg horgászni.
kicsit eltűntem , de má itt vagyok
szervezés alatt van a motorkázás , lehet holnap du Kakucs vagy csütörtök H-ring , vagy mindd a kettő de egyik biztosan
Há mán' hogyne lehetne . Nem kell fékezni
Amúgy viccet félretéve tényleg nem kellett volna akkorákat fékezni az első kanyar előtt, mondjuk könnyen beszélek, mert én nem mentem :). Ezen kívül nem tiltott Simson kupában se a csillapított első teló (nekem és még 1-2 embernek ilyen van, maszek betéttel megoldva), se az idegen teleszpók. Szóval kezelhető a probléma
Én ugyan nem voltam ott, de a többi libakergetős elmondása alapján ez volt:
Leszakdt az ég, várakozás.
A simsonos mezőny közfelkiáltásra úgy döntött, esőben is mennek.
Ezt a felvetést a versenybíróság "nem vagytok normálisak, veszélyes, szó sem lehet róla" felkiáltással elvetette.
)Köztudott, hoyg az a fehér adalékos aszfalt ami az eu ringen is van,(ráadásul már jó kopott) esőben oylan mint a jégpálya.)
Újabb várakozás.
Ahoyg elált-csillapodott felküldtek egy autót vizet oszlatni.
Kissé javutlt a helyzet, a versenyigazgatóság megkérdezte mennek e elsőnek a pöcsköszörűsök az MZ helyett.(ha már egyszer a szakadó esőt is be akarták vállalni)
Mentek.
A robisoknak-akikkel eredetileg együtt mentünk volna- több eszük volt, úk maradtak inkáb a végére.
(meg szerintem nem kérték a csúszós pályán a lasan mozgó akadályokat:)
A zászlózás hiányára a simsonosok is panaszkodtak, nyilván a robisok mégjobban.
Nálunk e felvezető körben is esetek gyök kettővel (motorerő:) és az első körben is.
Viszont most jut eszembe,lehet hogy a villa megfeszült a nagy fékezésektől,és azért szorul? Na azért megvárom a tanácsokat,ötleteket.De azért rámegyek még egyszer. ..
de abban nincs semmi pláne:)
A csillapítatlansághoz még vedd hozzá, hoyg minden simsonfékdob garantáltan üt, fékezéskor rázza a kormányt:)
Ahogy Mihu mondja, lehet bele csinálni, többeknek van is, hatásos is, egészen más érzés(tisztább, szárazabb, biztonságosabb:) mint az eredeti.
Az arra való, hoyg elmenjenek vele gyök kettővel a bótba meg horgászni.
szervezés alatt van a motorkázás , lehet holnap du Kakucs vagy csütörtök H-ring , vagy mindd a kettő de egyik biztosan
eszem iszom dínom dánom... de motorolás sajna zéróóóó...
Hát maga vót-e valamerre motorolni?
Képeket néztem, de nem láttalak!
Amúgy viccet félretéve tényleg nem kellett volna akkorákat fékezni az első kanyar előtt, mondjuk könnyen beszélek, mert én nem mentem :). Ezen kívül nem tiltott Simson kupában se a csillapított első teló (nekem és még 1-2 embernek ilyen van, maszek betéttel megoldva), se az idegen teleszpók. Szóval kezelhető a probléma
Leszakdt az ég, várakozás.
A simsonos mezőny közfelkiáltásra úgy döntött, esőben is mennek.
Ezt a felvetést a versenybíróság "nem vagytok normálisak, veszélyes, szó sem lehet róla" felkiáltással elvetette.
)Köztudott, hoyg az a fehér adalékos aszfalt ami az eu ringen is van,(ráadásul már jó kopott) esőben oylan mint a jégpálya.)
Újabb várakozás.
Ahoyg elált-csillapodott felküldtek egy autót vizet oszlatni.
Kissé javutlt a helyzet, a versenyigazgatóság megkérdezte mennek e elsőnek a pöcsköszörűsök az MZ helyett.(ha már egyszer a szakadó esőt is be akarták vállalni)
Mentek.
A robisoknak-akikkel eredetileg együtt mentünk volna- több eszük volt, úk maradtak inkáb a végére.
(meg szerintem nem kérték a csúszós pályán a lasan mozgó akadályokat:)
A zászlózás hiányára a simsonosok is panaszkodtak, nyilván a robisok mégjobban.
Nálunk e felvezető körben is esetek gyök kettővel (motorerő:) és az első körben is.
http://youtu.be/dpmAY059TTY