Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Dani
Csini
Holnap megyek műszakira, há legyen má szép!
Nincs mit.
Most lementem,átnéztem még egyszer.Szóval első tengely lazít,másik villaszáron szintén lazít.Megmozgat előre,hátra... Már nem szorul.Minden visszahúz,úgy ahogyan kell.. Viszont ráhúztam a féktárcsára is,hát volt mit,egy teljes fordulat.És úgy néz ki,már nem szorul.De ha ismét visszatér a broki,szét atomjaira,és políroz.. Köszönöm a tanácsot.
Szorulnak a dugattyúk, nagyon finoman polírozd fel őket, szerintem
Üdv mindenkinek. Egyszerű kérdés,egyszerű válasz.Szóval etz 125 első tárcsafék broki,szorul elég keményen a fék. Ma teljesen szétszedtem atomjaira. Munkahenger lent-fent,dugattyúk ki,takarít,kiszárít vissza.Fékbetét megcsiszol csiszpapíral,jó olaj bele,légtelenít.Próbakör... 3km után ismét ibolyakék a tárcsa.. Előtte is szorult,de most rátört a konkrét szorulás. Szóval elakadtam...
Viszont most jut eszembe,lehet hogy a villa megfeszült a nagy fékezésektől,és azért szorul? Na azért megvárom a tanácsokat,ötleteket.De azért rámegyek még egyszer. ..
most az sajna nem jó , de esetleg valamikor júniusban vagy júliusban mint ahogy beszéltük is
Csütörtökön?
Vasárnap esti?
BRO-s nyílt nap
Dehogynem, lehetne olyan motorral is versenyezni, aminek VAN futóműre emlékeztető alkatrésze (merthoyg a simsonnak nincs:)
de abban nincs semmi pláne:)

A csillapítatlansághoz még vedd hozzá, hoyg minden simsonfékdob garantáltan üt, fékezéskor rázza a kormányt:)
Ahogy Mihu mondja, lehet bele csinálni, többeknek van is, hatásos is, egészen más érzés(tisztább, szárazabb, biztonságosabb:) mint az eredeti.
Az arra való, hoyg elmenjenek vele gyök kettővel a bótba meg horgászni.
No mé, mi van csütörtökön a ringen?
kicsit eltűntem , de má itt vagyok
szervezés alatt van a motorkázás , lehet holnap du Kakucs vagy csütörtök H-ring , vagy mindd a kettő de egyik biztosan
Hétvégin lesz menet?
Nocsak, téged is lehet látni?
ááá... lent voltam az ősöknél vidéken...
eszem iszom dínom dánom... de motorolás sajna zéróóóó...
Kivánok!
Hát maga vót-e valamerre motorolni?
Képeket néztem, de nem láttalak!
Há mán' hogyne lehetne . Nem kell fékezni
Amúgy viccet félretéve tényleg nem kellett volna akkorákat fékezni az első kanyar előtt, mondjuk könnyen beszélek, mert én nem mentem :). Ezen kívül nem tiltott Simson kupában se a csillapított első teló (nekem és még 1-2 embernek ilyen van, maszek betéttel megoldva), se az idegen teleszpók. Szóval kezelhető a probléma
Ez igen, jó kis beszámoló!
Te, izé, nálatok minden sámson eleje ennyire pattog ? Féktávokon ijesztő volt látni a remegést, pláne vízen . Nem lehet ezzel csinányi valamit?
Én ugyan nem voltam ott, de a többi libakergetős elmondása alapján ez volt:

Leszakdt az ég, várakozás.

A simsonos mezőny közfelkiáltásra úgy döntött, esőben is mennek.
Ezt a felvetést a versenybíróság "nem vagytok normálisak, veszélyes, szó sem lehet róla" felkiáltással elvetette.
)Köztudott, hoyg az a fehér adalékos aszfalt ami az eu ringen is van,(ráadásul már jó kopott) esőben oylan mint a jégpálya.)

Újabb várakozás.

Ahoyg elált-csillapodott felküldtek egy autót vizet oszlatni.

Kissé javutlt a helyzet, a versenyigazgatóság megkérdezte mennek e elsőnek a pöcsköszörűsök az MZ helyett.(ha már egyszer a szakadó esőt is be akarták vállalni)

Mentek.
A robisoknak-akikkel eredetileg együtt mentünk volna- több eszük volt, úk maradtak inkáb a végére.
(meg szerintem nem kérték a csúszós pályán a lasan mozgó akadályokat:)

A zászlózás hiányára a simsonosok is panaszkodtak, nyilván a robisok mégjobban.

Nálunk e felvezető körben is esetek gyök kettővel (motorerő:) és az első körben is.