Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10x19x7-es szimering kell bele a duplaajkú tovább bírja.
Grabó hun vagy?
nah az előfordulhat.... és annak nincs semmi jelentősége hogy melyik csőbe töltöm be?
nem tudod milyen alkatrészeket lehet kapni a belsejéhez?(csak szimeringet?)
Sürű az olaj valszeg!
üdv!

meg tudná mondani vki hogy etz hátsó teleszkópba milyen méretű szimering kell és hány db?
Valamint az hogy az olajat a kis belső csőbe kell tölteni vagy a nagy külsőbe?
Most cseréltem olajat, de ahogy lenyomom elég felhúzni kézzel alig bírom, a rúgónak is kell egy kis idő mire visszanyomja... mit ronthattam el?
helló
2 ajánlatom is lenne az etz re:
1 van egy szép simsonom
2 van egy 250es honda nsr em amit hirdetek is, abba szívesen beszámolnám. ha valamelyik verzió érdekel akkor teszek fel képet ide és emailon megbeszéljük a többit
üdv
1dl sem kell?
kössz egyébként...
67ccm
üdv!

nem tudja vki hogy a hátsó teleszkópba mennyi olaj kell?
halihó
tudna nekem segiteni valaki abban,hogy a ts 250 gyujtását hogy kössem be? leszettem róla a sok kábelt ami volt, mer gyári volt nekem meg crossra lesz, meghagytam azokat, amik a gyujtásból jöttek fel, 3 v 4 kábelt, mennek a fesszabba,trafóba.sz aksi monnuyk ősrégi,feltöltöttem de nem tul biztató,mer terhelés nélkül is vmi 4.7 voltot muatott ugy,hogy elöttre nemrég vettem le a töltőről:D
hallottam olyat,h valahogy lehet direktre kötni a gyujtást,hogy asi nélkül mennyen? ha igen,hogy kell? mer most ahogy össze voltak dugva a kábelek, volt vmi szikra,de elég lófing volt, bár inditani nem próbáltam még,mer karbi ,tank nem volt még rajta,majd holnap akarom beinditani.vagy ha már volt némi szikra ak valszeg jól vannak a kábelek,cask a gyengusz aksi miatt nemnagyon adott szikrát?ruggosásnál még nem tölt annyit gondolom,hogy komolyab sszikrára legen elég gerjesztett áram.
nah ez a helyzet, plz adjon tanácsot valaki, aki vágja ezeket a dolokat
előre is köszi
üdv
Aluggyá vazze
me így is fosok
Tuod? ?
Még mindig maradt a gumiból egy pályanapra, de kapott rendesen, 49-es időket futottam +- pár tized.
Ki a csaló?
No
Oszt a gumi elfogyott
Gondold meg a 11.-ét edzéselőnnyel indulhatsz, de mi ezért nem
nevezünk ki csalónak
Bár csak edzés lett volna a hétvégére...
De sajnos én jövő héten nem tudok menni, most meg volt időm, meg jó időjárás, hát nem hagyhattam ki.
Titokban edzegetünk! Oszt majd a hétvégén meg menőzünk!
Hali embörök.

Most jöttem Kecskemétről, nagyon jó volt, egyedül voltam MZ-vel de volt két supermotos jó arc, meg pár nagymotor.
A pálya nem csúszot, igyekeztem ahogy tudtam, esés nem volt, (...részemről).
ott leszünk
Gyüvőhéten indul kecsón!
voltál ma táncórán
vagy csak jövőjéttől indul
Tsabafletli
Nekem má jó a használt is!
Egy alig használt hüvely nekem is kellett volna
de nem mentem
Ja
Van az apróban annyi mint a szar!