Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Félreértettél, nem azzal van a gond hogy lejussak Kecskemétre, hanem hogy hol a pálya! Azért gondoltam hogy a gyarmati csapathoz csatlakoznék, így nem kellene keresnem.
Itt mindenki segítőkész! Öregdió te mien balassagyarmati táncra gondolsz?
Rendben fogom nézni, hogy hova fog menni a csapat."men tudom ott lessz -e aki majd segitnekem abban hogy megtanuljam a pálya vonalát.
Az új jelentkezőktől személyi, lakcímkártya, tb és adókártya másolatát
valamint fényképes önéletrajzot kérünk
Így csatlakozhatsz
De van egy egyszerűbb megoldás is DE
Egyszerűen nézed hova megyünk motrozni&gyüssz
Sziasztok én nemrég keztem el motorozni szeretnék csatlakozni a társasághoz . Nemtudom hogy lehet-e,
Holnap szem nagyranyit figyelni mindent remélem sikerül találni mindent ami kell plusz még pénzt is adnak hogy elhozzuk
11.-én (tánc)próba
monnyuk egy ollan balassagyarmati mz táncot én is szivesen táncolnék de majd jövőre koreografálunk
nemtom
misu te is táncolsz ki fog motorozni
akrunk=akarunk
Hozzánk beférnél csak nem akrunk kerülővel menni
nem tudtam hogy a társastánchoz ennyi kocsi kell
szeva logisztikázzál mi dévaványaiak vagyunk ami békés megye egyik legvacakabb csücske mindenhonnan messze van salgótarjánbol jövet nincs közös pontunk csak kecskeméten találkozunk ha gondolod cseréljünk tel számot segitünk hogy oda találj jó kis motorozás lessz
Benike hozzánk is beférsz!De akkor plusz kell egy személy autó!
úgy úgy mi nem kérdezünk hülyeségeket
na jó csak néha
de nem arcoskodunk mint a bumburnyák
tessék csak jönni leselkedni akarunk vezetési taktikát és technikát
Bazsi nem gyün
Gyüjjön csak
Nem cirkuszolunk ha gyorsabb lesz
Mi meg Gyarmatiak!
Vasárnap beférek hozzátok? 11-én?
Mi nem megyünk!
Ok, de sose voltam még ott. Salgótarjáni vagyok, ti honnan érkeztek? Mikor és hol találkoznánk?
Hello!Lesz egy kis kergetőzés Kecsóringen,ha van kedved gyere nyugodtan!
Szia! Azt szeretném kérdezni hogy mi lesz 11-én Kecskeméten? Lehet elmennék veletek.
ja-ja a szocformulán írták.
Mentek most v. visontára
Tudtok élni vazzzzzzeeee