Aszonygya egy majdnem fődi kolléga, hogy kihordta a balesetes a zakót lábon, Ő vitt neki egy kis cukrot a sokkra , aztán emberünk saját lábán hagyta el a helyszínt. Remélem, jól van !
Na, ami kiderült: emberünk 180 cm magas, kb. 30-35 éves, piros-fekete egyrészes bőrrucija van és szeretheti a cukrot kispohárban, mer' egyből jobban van tőle . Egyelőre ennyi ...
Nem úgy van az, hogy csak úgy van! Keveset főznek, és előre kő szóni, hogy mennyi kő mert leszűrik! Igy meg szűretlenül tartósító nélkül nem sokáig áll el! Még sose romlott meg nálam!
Na, akkor ott mán eleget szedegette kend a füvet, elég legyík erre az évre ! Megjegyzem, én ott még nem vettem talajmintát, remélem, elmarad erre az évre má' ez a fajta rossz szokásom
sziasztok! segitségetek kérném! 250-es etz...ma délután beinditottam, mentem vele egy darabon, és semmi előjel nélkül egyszer csak elszállt a gyujtás. Elmentem vettem uj kondenzátort, kicseréltem, kicseréltem a biztositékokat, trafót. egyszer csak lett szikra. na! indítottam...nagy küszködések során sikerült elindíttani. pöfögött, majd mikor megpróbáltam vele elindulni, leállt...és megint nincs szikra. és a trafó melegszik de állat módon. szerintetek mi a rák baja lehet? válaszokat előre is köszi.
http://www.szocimotoros.hu/hu/...
Majd legközelebb
kikiabáltam a nádasból