Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor storno minden . Valami nagyon titokzatos dologról lehet szó, már két napja ezt lehet olvasni. Le nem maradtam, csak kimaradtam . Megszoktam már ...
én sem magamtól hanem a hozzád hasonlóktól félek
mentek a pályán mint állat szegény vidéki srác meg asziszi áll és leszáll a gépről hogy mérnem megy közbemégis.
egy mondatot azért várnánk tőled
Nem érted! Félreértettél mert lemaradtál valamiről!
emzolinak
Bizony bizony!
Sok igazság van abban, amit mondasz, én is valami hasonlóra gondoltam mindig, amikor elszáguldottak mellettem az MZ-sek. Hihetelen, mennyire félelmetesnek látszik kívülről, ennyire közelről a verseny, főleg az eleje. A szalagon belülről fényévekkel biztonságosabbnak tűnik (tapasztalat), de akkor is, amennyi ember maradt a Kupából és azok ahogyan mennek (az élmezőny maradt meg csak, mint tudjuk), az én számomra nem sok esélyt hagynak, csak ha gyökeresen megváltozik az életem és én is tudok annyi pénzt és időt szánni a motorozásra (edzések+versenyek), mint Ők. Egyébként meg maradna az olyan tempó bevállalása, ami számomra már hosszabb távon nem tartható, biztosan hibáznék és kitörném a nyakam végleg.....habár beszélgettem volt kupásokkal is és nem lennék egyedül, aki jövőre újra belekezdene (kb. együtt mentünk a versenyeken, szóval lenne meccs .....de igazságod vagyon, értem, amit mondasz, fater
Hát komolyan elgondolkoztam a verseny után, hogy egy másik katba keresek magamnak boldogulást, ha még volna kedvem valaha versengeni! Nekem hazai verseny volt, de nem vagyok kamikaze! Már nem! Vannak fontosabb dolgaim az életben mint a motorozás! Nagyon szeretem, az életem, de sok körülmény meggondoltságra int! Félreértés ne essék, nem magamtól tartok egy versenyen!
A f@szt ! TE HIÁNYOZTÁL MELLŐLÜK, vazze!
Árvai hiányzott mellőle! Kibaszott harcot vivtak volna!
Szerintem Levi a rossz rajtja utáni előzéseivel és élre állásával érdemelte meg a győzelmet, ennyivel volt jobb Zsombinál aznap. Kísértetiesen ilyen verseny volt két éve Bábolnán, az is így dőlt el, de akkor nem zavartak be a lekörözöttek. Megjegyzem, nekem mindketten földönkívüliek, rendes kölykök, úgyhogy nekem mindegy, ki nyer !
Az öreg Kuki meg szerintem nem meglepetés, sokszor láttam én már, hogy ennél is szorosabban nyaggatta ezt a két őrültet. Ő se egyszerűen megy....
Misunak meg a f@sza érjen bokáig!
Ma nem esett róla szó
Megyek Aréna plázához kivetitőn nézni a Loki meccset majd jelentkezem
Zsombit nem véletlenül hijják űrnek! Most 2 űr volt, de ha a lekörözöttek nem kavarnak be, lehet nyerni tudott volna! Nekem meglepetés volt Kuki, nem vártam ,hogy ilyen jól menjen!
Boldog névnapot, Misu !
hát kuttrichot és bánt nézve még kezdő se mit tanultatok ma a térdkoptatóról?
De láttam mindent, ami érdekelt. A mözösökre meg már úgy untam a fotózást, hogy inkább csak a versenyt néztem,. Nagyon állatok voltak a srácok, Zsombi meg Levi egy ufó, az biztos ! De minden belefért a napba, rekedtre pofáztam magam, még csoda, hogy nem kaptam szájrákot , volt serital is bokorba hugyozással .....jövőre szégyen lenne kihagyni !
Meg kell hagyni nem vagy kezdő
ügyes vagyok mi
ezt apinak küldöm
misu!minden jót neked!jövőre mi is itt állunk!
Sok Boldog Névnapot Misi innen a fővárosból
Most végeztem még a sulival,meg is nézem a videót
Rókapimpó nem lehet rossz a videó hiszen én voltam a cameraman
Megnéztem a képeket és a videót is. Űberzsírpatentállatkirályság!