Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Majd iszol egy sört ha lesz pénzed
nagyot én is tudok adni meg vaen egy bőrsapkám is ha érdekel de csak kölcsönbe
megkérdeztem ha lessz szólnak
Én már Pesten vagyok de biztos olvasni fogja aztán reagál itt a fórumon
Köszi,hogy megkérdezted Nem tudsz esetleg ismerőseidtől vmi sisakot igy pályára?! Van otthon egy csomó, de mindegyik nagy
megkérdeztem aszonygya nincsen!
mond már meg légyszi faterodnak hogy kincseket beszéltek rám kimostam a szutyokból és csak pislogtam hogy miket is vettem
Luki nem tudod véletlenül,hogy Kondacs Sanyikának megvan e még a sisakja?!
alapméretű hengertgyári dugóval, gyári zsír új teleszkóphüvejt, hátsókereket+ elsőféket komplett csak szimeringezni kell úgy néz ki
Hát ez tök jó!
Na mit vettél vazze?
Megjártuk a hadak útját
fú vazze először voltam alkatrész börzén kurva sokminden van ott viszonylag kicsi pénzért vettem egy zsák alkatrészt ha másnem leadom vasba
Szia. nyitott vagyok mindenre. mit tudsz felajánlani érte?
helló
mire cserélnéd az etz t?
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, egy kicsit lejjebb görgetve a főoldalt megtalálod az üzleteket. Én a Péterfián és a Kassai úton található üzletbe szoktam betérni, néha a Ceglédi utcán levőbe is benézek. Legjobb az öreg a Péterfián, mindig van valami odadörmögése, ha valaki valami marhaságot kér (szerinte) .
Egyszer egy srác bement hozzá, hogyaszongya: "-Most vettem egy Piaggio robogót, van hozzá valami alkatrész?" Erre az öreg: "-Ja, szelepsipka"
Én meg egyszer vettem egy 15-ös lánckereket, tőlem megkérdezte: "- Mi van, fel akartok szállni (az égbe)?"
sziasztok.szeretnék beszerezni egy etz 250et és debrecenben esetleg a környéken hol tudok hozzájutni alkatrészekhez stb ilyen finomságokhoz? válaszokat köszönöm
Még nem tudom, én csak utas leszek! Addig még biztos kiderül!
Na jó, zsóval bevered a gugliba,hogy kecskeméti gokartpálya,és kijön az oldaluk, mine van elréhetőség
A gugli a barátod:)
kecskeméti gogart stadion:
www.karting-hungary.com/index...." title="http://209.85.129.132/search?q=cache:l4hVyNTT4s8J:www.karting-hungary.com/index...." target="_blank">http://209.85.129.132/search?q...
benike mikor akartok indulni? Ja, és hol találkoznánk?
én is nézegetni merem csak
Nekem ez túl erős, nem tudom beválalni!
az eladás vagy csere oka a helyhiány. nincsen hol tárolnom.
Nosza!
urak. van egy eladó vagy cserélhető etz125 vasam rendszámos forgalmis törzskönyveses. 88-as kiadásos, lejárt müszakival motorikusan jo állapotban viszont a tankra ráférne egy festés. 80 pénzre tartanám.
Keresztelkedő van Apinál! Toyoval mehetünk, de te vezetsz mert mocizás után szomjas vagyok!