Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv!

nem tud vki eladó mz/etz hátsó teleszkópot?
Még több Mihály napját........... vagy mi...........
Kösz, még mi is rajta vagyunk egy picit.
És a végére egy kis Kakucs!
kiröhögöd!
Mért lennék az?
Milyen kis geci vagy!
Nebammá?
Hát apukám te nem sokat láttál a versenyből, mert álendelon fotóztál! Nagyon jó képek!
Alig bír menni!
mé mi van?
okés,köszi az infókat.gyárilag am hanyas van a 250es ts en elöl?
meg nem érdkel pár gyári alkatrész az ts ről? müszerfal,sárvédők,lápma iesmi,ja meg egy csepel tank,mer ezek nem fognak nekem kelleni a crossozáshoz:D
Felmentek a képek, én meg elmentem szunyálni .
Jóccakát emzéland!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Velem nincs semmi különös csak idegesít az akksi! De kérdezd meg Korit h vele mi van
Na mizujcs szépöcsém?
Jóestét!Megérkeztem én is!Látom Luxi hiányolt már!Csak még nyugtatom magam a tegnapi nap miatt!
látatlanba megmondtam volna hogy köze van bpesthez
az oldalkocsisé a legkisebb 15 fogas,a kis mzé nem jó, olajat 9decit öntsél bele
jóval tömik a fejedet az iskolában;térdkoptató
halihó
segitsen valaki,aki mz szakértőnek érzi magát:D
vettem egy ts 250et,olyan szándékkal,hogy crossozni fogok vele, és előre előre kisebb lánckerket akarok,mekkora a gyári,mekkorát lehet kapni hozzá? meg a 125ös ts nek megegyezik a 250es ts el az első lánckereke?
meg olyan kérdés lenne még,hogy a váltójába mennyi olaj kell?
irjon aki tud:D
üdv srácok
Jó estét kivánok! Előkerülök már én is,jó volt a tegnapi nap nagyon keményen mentek a srácok azon a képen tényleg jó fejet vágok látom Apa nem birsz magaddal itt a fórumon találtam amúgy térdkoptatót,2 darab ezres
nem tudom mikor lessz megtekinthető a videó elfelejtettem belekalkulálni a tárhely feldolgozási idejét