Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak az első kör volt szar, utána már eléggé mindegy volt:)

Etapok között kiöntöttük a csizmából a vizet:)
Tavaly is szar idő volt október elején, de mi akkor egy egész napot végignyomtunk esőben Simsonnal
(képaláírás by Zsoli )
Na nem jött semmi! Törölted? Befostá mi?!
nó para semmi vírus
tróbálgatom én is
De ha kiszopatsz véged van!
Zakoncsil konvertírovátty . Működik, nem hadar . Ehune:
http://download.chip.eu/hu/dow...
ha megnézed megérted másnak miért nem küldtem el. garantáltan vírusmentes
Most kinlódtam valami faszom vírusval vagy2 órát , úgyhogy ha megengeded akkor csak majd később ha a többiek már nyilatkoznak!
ment egy vidi a zemailodra a sex.huról töltöttem le feltétlen nézd meg nem ijesztegetős
OK
Amit én használok, azt egy kicsit sok idő letölteni (AVS Media), most kúszik lefele egy másik kisebb, kipróbálom, oszt' nyilatkozok . Jó ?
Töröld a vidit oszt nem kő szopni vele!
amit le lehet tölteni a szoftverbazisról mindel
Mellik programmal hadakozik kend?
mi csinánlnék
átkonvertálom a videót hogy fel tudjam rakni de a konvertálás közben valamiért 3X gyorsabb lessz a kép az eredetinél
nem tudom mit qrok el
Micsinász má megen te átok?
mihu Te vágod a kovertálást?
Én is.
Zsírosbödön!
Nyomtam is egy 5-öst
utána is mentem irgalmatlanul megpofoztam mégegyszer ijet ne merjen
minyán fent van a vidi
Én nem akarok úgy járni, mint Luxi, nem aignerszilárdkodok , de ahogy nézem, több esély van a jó időre, mint ma volt . Meg jövő vasárnap leszek 34, nehommá' ne ünnepeljek egy kiadós motorozással, ha összejön . De mit is akarok: nemaddiga', ha má' elmentek kendék, akkó' hun vannak a képek meg a videjók ? Hmmm ?
Húúú... akkor téliesítem a kecót! Itt voltam én csak nem szóltam , megbújtam ez éterben . Javítottam a mocit , illetve meló 1000-el.
Kend is megkerült
Jövő7-en zárják a méhészek a kaptárakat, mer
gyün a hideg, kinn ne maradj, mer ha tényleg jön a beigért hideg.....
ha nem jön , még csak tekerni kell 1-et