Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amiről lemaradtál nem fórumtéma (szerintem, de nem én vagyok a közvetlen érintett)
Amúgy a mai nap tényleg
Mi történt? Lemaradtam valamiről? Remélem, semmi komoly...

Bocsi, hogy köszönés nélkül rohantunk el, de én csak utas voltam, ha indulni kell akkor indulni kell .....

Egyébként én is régen éreztem maga ilyen jól, a társaság igen-igen kitűnő volt a nap elejétől a végéig ! Nem semmi egy rendezvény volt, gratula minden érintettnek !
egy kis csemege
Hazaértünk!
Nagyon fasza nap volt , rengeteg jó technikát és versenyt láttunk,
jó volt a társaság
Mi a helyz összepakoltatok már?
volt? (na jó ezt majd személyesen!)
A nap végjátéka nem kellett volna, na de legalább személyesen is
tapasztaltuk,hogy milyen az ilyen , hogy ki kivel van........
mán megis érkeztünk összeségében azért király volt a nap
elpakoltatok már?
Szerintem Babetta gyujtás kell neked világít is meg megy is vele a moci
No indútok mán?
Én most sajna még nézőnek sem tudok menni (nincs elég ZS-m még benzinre sem, ráadásul még családi köszöntés is lesz) úgyhogy készíccsetek sok képöt meg vidijót , hogy én is lássak belőle valamit.
Én má 6-kor megyek pakónyi pályát!
Kűggyé számot! DIó?
Ti merre lesztek fellelhetők?
5-kor indulunk szigorúan csak nézőnek tapasztalatszerzés céljából
+ megpróbálunk elvegyülni a zemzés népek között
holnap Balassagyarmat
Mikó gyöttök! Dió megy e?
Illetve van még rengeteg alkatrészem etz 250-hez és a ts250-hez is!
És sajnos tőlük is meg kell válnom :
MZ ETZ 250 lalakott felújításra szoruló állapotban 50e Ft.,
és egy Mz-khez csatlakoztatható Superelastik tipusú oldalkocsi szintén felújításra szorul,50e ft.-ért,a csatlakoztatáshoz szükséges összes alkatrésszel!06304604073
jano2@citromail.hu
Hali! Köszi!
Örülök, h tetszik! Itt van egy kis segítség: http://bikepics.com/mz/etz125c...

Én sok sikert kívánok hozzá és szorítok!
DE!... június óta van egy ilyen dolog, h műszakin fényképet csinálnak róla és olyan 90%-ban eredeti állapotúnak kéne lennie!
Természetesen ez nem azt jelenti, h nem lehet leműszakiztatni, csak pl nemek a hátsó meg az első futóművel sem eredeti (az első még az, de tervbe volt véve egy másik beépítés) meg semmiféle lámpám sem eredeti, igaz az E szabványnak megfelelnek!
Tehát én most abban a cipőben vagyok, h még nincs olyan sok pénzembe a gép, szóval veszek e mellé még egy 250es etz vmi nagyon bagóért ilyen papír nélkülit, a mostani műszakisat megcsinál gyárira és a terep cuccokat meg átdobálom a másik gépre!

Én azt ajánlom, h járj utána, h mennyire járható mondjuk egy hivatalos úton a különböző fénycuccok (e-h világítás + index) másikra való lecserélése, de persze szabvány dolgokról beszélek!

Azt nem tudom, h ezekhez is szükséges-e átépítési engedély!? Nyilván a futóműhüz kell, ami idő pénz mire megcsináltatom utána meg még vihetem a kpm-hez is! Próbáltam kideríteni ki ez a srác, de nem jutottam előrébb!
lieblpeti@freemail.hu

erre a címre írj egy üzit a telszámoddal felhívlak és beszélgethetünk erről a dologról!

Szépe napot!
Helyhiány miatt eladnám ezt a TS 250-est 50e Ft.-ért!0 km.-es dugó van benne,fúrt henger,új tűgörgő,de be van ragadva a főtengelye mert vizet kapott!1974-es,fellelt állapotú!Jó restaurálási alap!

06304604073
jano2@citromail.hu
Helló. Kedves MZ-s ek segítséget kérnék tőletek, van egy etz 150 blokkom és úgy akarnám megcsinálni az elektronikáját hogy csak berugom és már indul is, szóval ilyen hogy világítás meg biztik, aksi nem kell hogy tudom ezt megoldani?
Akk azt mondjátok h 125 etz re ne rakjak rezót?
Ha elviszed a motort, nem kérdés, hogy mi lesz a vége . Tuti nem bírod megállni, még boxkesztyűben is hajlandó lennél indulni . Habár lehet nem rossz ötlet, szívesen megnéznék egy 'Ványa vs. 'Gyarmat bunyót, monnyuk az imaszünetben . A ringszpíkerek adottak, sör-bor-miegymás biztos akad, jó lesz az .....
Na, amúgy nem érdemes erőltetni azt, ami nem akarja, én az első versenyem előtti edzésnapon merő lelkesedésből eltaknyáltam (mondjuk volt, aki "segítsen" benne (az is szeptemberben volt)), tudom, miről van itt nagybaszó' .....
Az ilyenfajta versengés még egészségesen is kemény, hát még ilyen kézzel, kezdőként . Csak ésszel, tesó, ne szeleburdiskodj, arra itt vagyok én !
Mi? Csak hüléskedtem, a zasszony eszi a zéletem ....
Jó kis hétvégétek lesz akkor , tele minden jóval .
JAh, most látom, hogy sérült vagy, és mintha a család is előrébbvaló lenne, így télleg más.
HA csak a bénaság zavarna, az ne zavarjon, nálam biztosan nem lehetsz bénább:)
Na de, jólvan, akkor majd, ha minden összeállt, erőltetni nem szabad.
Remélem, helyreállnak a dolgaid.
halgass a szivedre!