Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na hány bőrt lehet lehuzni rólad?
Köszi a segitséget Elküldtem az eredetit mailbe,remélem össze tudsz hozni vmi okosat
Helló
Azt szeretném kérdezni hogy Mennyibe kerülne átírni egy Mz etz 125 öst! Érvényes forgalmia van 2011 ig!
Az a gyorsítás miatt nem lenne nyerő. Esetleg olyat lehetne, hogy 1-2 jól sikerült kanyarodásnál zene lehalkít, videó visszalassít eredetire, motorhang felhúz.
De mindezt könnyebb mondani, mint megcsinálni :) (ebben speciel nekem sincs gyakorlatom).
yv-ről letöltve már csak 21MB az flv, viszont a minőség gondolom sokat romlott az eredetihez képest. Ha így is jó, ezt fel tudod tölteni sportmotorra, ha jobb minőség kell, akkor az eredetit elküldheted óriás mellékletként a mihu86[kukac]freemail[pont]hu-ra (vagy felrakhatod valami feltöltős oldalra, pl. data.hu) és megpróbálom megfelelő formátumba konvertálni.
Ha gondolod átkonvertálom, 3:55-ös videónak röhögve bele kell férnie 100MB-ba.
Talán, a bevezető után, jobb lenne, ha az eredeti hangja volna nem pedig zene.
Fasza lett a vidi, ilyenkor mindig megjön a kedvem a motorozáshoz, remélem minél hamarabb megyünk, megint.
Lépek én is emberek, fellőtték a pizsit
jóccakát miszter
megyek dőlni sziasztok mz-sek
egyébként nincs ötös a vidire azt beszéltük hogy a bemutató képek alatt a ram jam lessz de sehol egy fekete erzsi
és még lehenek egy jópáran akik nem is iratkoztak fel!nagyon vonz a dolog bár elsö versenyesként nem biztos hogy pozitiv lenne de délután olvastam a sm forumon egy mondatot 50 körül büszke vagyok rá hogy nem csopperrel nyomom na valahogy igy
azt a fajtát mellőzni kell(ene) előtte
de én meg tudom hogy én igen
hát a szombat esti bogya-féle arcpirositás kimaradna annyi biztos!
Tudod hogy nem gondoltam komolyan
látod mondom én nem kell még az a bőrruha
jó még a bőruha is
ez egy percig sem volt kétséges amugy köszi a biztatást talán ruhát akarsz venni
a koránkeléssel van gondom mert 4kürül indulni kellene utána meg nem vagyok magamnál egész nap
de buzerálja az agyam a dolog
Akkor a 17. hely már biztos
bambi egy p20al van beirva
láttad 17 mz az indulók listáján
Luki mióta vagy ismerős Székesfehérváron?