Az a gyorsítás miatt nem lenne nyerő. Esetleg olyat lehetne, hogy 1-2 jól sikerült kanyarodásnál zene lehalkít, videó visszalassít eredetire, motorhang felhúz.
De mindezt könnyebb mondani, mint megcsinálni :) (ebben speciel nekem sincs gyakorlatom).
yv-ről letöltve már csak 21MB az flv, viszont a minőség gondolom sokat romlott az eredetihez képest. Ha így is jó, ezt fel tudod tölteni sportmotorra, ha jobb minőség kell, akkor az eredetit elküldheted óriás mellékletként a mihu86[kukac]freemail[pont]hu-ra (vagy felrakhatod valami feltöltős oldalra, pl. data.hu) és megpróbálom megfelelő formátumba konvertálni.
és még lehenek egy jópáran akik nem is iratkoztak fel!nagyon vonz a dolog bár elsö versenyesként nem biztos hogy pozitiv lenne de délután olvastam a sm forumon egy mondatot 50 körül büszke vagyok rá hogy nem csopperrel nyomom na valahogy igy
Azt szeretném kérdezni hogy Mennyibe kerülne átírni egy Mz etz 125 öst! Érvényes forgalmia van 2011 ig!
De mindezt könnyebb mondani, mint megcsinálni :) (ebben speciel nekem sincs gyakorlatom).
jó még a bőruha is
de buzerálja az agyam a dolog