Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne zavarjá, baszunk!
Jóestét!Mi ez a csend kollégák?
Hello!
250es ETZbe milyen olajat ajánlotok?
Segítsetek!
Ezúton értesítek mindenkit, hogy a balassagyarmati versennyel kapcsolatos infókat immáron a www.szocformula.hu címen is elérhetitek.

A régi cím, ami ugyanide vezet, előbb-utóbb megszűnik.

Lecso.
Képet azért dobhatnál be róla
3 hónap után végre tökéletes az MZ-m kívülről belülről , gondoltam ide felírom..
Halihó, elektromos gyújtású etz-nél, hány mm az előgyújtás?
Választ előre is köszi.
Én mecccívtam... de azért orvosoltam a malőrt...
No várjá csak!
Na látod én óvatosabb vagyok! Meg se nem nyitottam!
ja csak a linket hagytam leXD
tessék : fantic rc/mz
Sziasztok!
Kész lett az mz ts blokkos Fantic enduróm. Akit érdekel feltettem róla egy vidit youtubra;)
elmegyek szeva
Hello!
Sikerült feladnod?
Ezt örömmel hallom
na megvagy? éppen indulok befelé itt is csepeg az eső olyan vacak az este motor félig szétszedve várja az uj vackokat aztán hétvégén megkergetjükhogy birja vagy megáll
Halihó emberek! Helyzet? Mi újság otthon Apa? Ott is esik meg szar idő van? Megvettem a kuplung cuccot meg irtam a székesfehérvári boltnak email-t de még nem válaszoltak. Motor hogy van? Holnap már ismét otthon rontom a levegőt!
Én sem
Miután kiderült hogy sikerült elküldenem mindenkinek igaz egy óra biztos kellett, de kitöröltem magam. Fhúúúú...
Én meg aszittem , csak úgy küldted a meghívót
Na, de én nem HI5-özök
hasonlóan jártam énis bocsesz nem volt szándékos
már töbször próbáltam onnan letörölni magam de nem sikerült azt sem tudom hogy kerültem oda
Én is kaptam a luxitól meghívót , rákattintottam és akinek már küldtem e-mailt a freemailről mindenkinek elküldött egy meghívót . Most hívogat mindenki hogy mi a fene az a hi5 . Brrrrr....
Nem tiltakozom, de most épp miért?
Ottan lehet tanáni barítokat?