Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak még egy adalék a gixer kontra szoci motor témához:

A kolega, hallotta, hogy egy iylen vitrinmotoros panaszkodott, hogy a robisok, meg az MZ -sek mennek mint az állat
Azé egy sörre meghijhatott vóna!
Már az akivel összekomáztatok a végén.
tiszteséges uraság.
Szóval eggyetértünk vagy nem?
a barátotok a medvesajt.
Ki vitte el a pízt!
Jah és más faszával se nem verjük a csalántot!
ZsoltiP20! Elöször is nem vagyunk barátok, úgyhogy nem kúrunk, másodszor még egy súlycsoportban se nem vagyunk, tehát mán megint nem kúrunk! Úgyhogy marad neked a zsibizés! Viccet félretéve, nem vezet az sehova ha le próbáljuk nézni a másikat, főleg nem úgy hogyha nincs is miért! Én nem haragszom, csak megválogatom kivel baszok!
Megszervezett "háziversenyből" semmi nem lett csak jól oda lettünk csődítve
Ráadásul még együtt sem mehettünk, mert jött a sok nagy tudású pilóta billegtek a kanyarba mint a keljfel jancsi, akiket külön kellet volna rakni, hogy normálisan tudjon motorozni az aki pályamotorozni akar nem a drágamotorraljövökmergazdagvagyokdenemistudokmotrozni
nevű köccsögökre figyeljünk, hogy mikor basszák ki alólunk a gépet. az egyik kollége meg is járta, mer faszál elészúrtak, ráadásul még a földön fekvő motorját is telibeverték. Na ez a fasza&hol akártérítés? Sehol mert a kártérítésért nem verte a nyálát senki.....
Na de mán megint csak felkúrom rajta az agyam, oszt úgy sem lesz jobb
Ja okés
Nem rólad van a szó!
Csak, hogy mindenki értse! Lecsó mester! Vasárnap délután megyünk Kakucsozni! Jön a sportmotor.hu mz-fórumos brigád, meg még lehet 1-2 kupás mz.
Ha minden igaz én megyek a P20al.... oda kéne b@szni nekik :)
nem tartasz velünk?
Többiek? Legyünk minél többen!
Hazafelé az autóba azt hittem h minden oké de amikor itthon kiszálltam akkor pelenkát kellett cserélni a fájdalom végett!Szeretném megtudni a gixeres csávó nevét és szeretnék vele találkozni hogy mégis ki a hibás és hogy ha gondja van akkor mi a gyíké nem annak mondja akivel gondja van!
Ez is hibás vót! mindenkit előzgetett! Nagyítsad má ki a kocsogot, hogy legkozelebb megismerjem! Majd én jó megpiszkálom a kakilóját néki!
Pont ezaz, hogy ne,m! Szervezési hiba! Súlyos! Nem kicsit vótam ideges! Na meg ez a beengedlek nem engedlek! Má majdnem ott tartottunk, hogy elnézést kérünk, hogy odaadhattuk a pénzünket! A világbajnok má megint hozta a formáját!
nemtom, én sajna nem voltam kint(ha kint lettem volna, odamegyek pacsizni) csak az imént mesélték.
Egyébbként a többség, ahogy én láttam, normális szokott lenni, én kecsón majdnem elküldtem füvetnyrni egy 1000-est mert nem vettme észre, hogy ott jön ahol, utána odamentem, mondtam elnézést, azt mondta semmi, benne van...
Pedig akkor vagy 20 fakezü libakergetős kóválygott a kecsóringen, volt kit kerülgetnie.
még most digitalizálom vagy mifene van vagy 45 perc
Má meddig lesed?
Hukk!
Csak rá kő nézni!
Én nem tudom leszopni magamot, úgyhogy az én károm más nyeli!
most nézem a videót!
Én is úgy gondolom, hogy mindenki a magáét, viszont láthatóan van aki nem.
Nektek viszonylag könynebb, mert ha felmegy pár Kupás, akkor az iylen betétlapkérő majmok letakarodnak.