Így vettem. Fél évig semmi gond nem volt vele. De szerinted kell oda valami 'zéger' gyűrű? Összes eddigi motoromnál volt ott. Van amelyiknél fej nélküli 'zéger'. De ennél semmi.
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az ETZ 250 DE LUXE-nak az első telójában a szimmeringet nem fogja bele semmi? Zégergyűrűre gondolok. Mert az enyémben egyiknél sincs ilyesféle rögzítés, csak bele van ütve a szimmering, aztán kész. Az egyik ki is esett a minap, még a fékem is elment menet közben, mert ráfojt a teló olaj. ('86)
neked is boldog,kösz az sms-t 00 20kor
fasza nap volt elfáradtunk estére mert másod napi György napot is megültük,taktikai aperitif értekezlet volt éjfélig
Tank,plexi,féktatály,kuka talán fékkar,ülés,generátor fölötti dekli karmolódott segédváz egyik hegesztése megrepedt Asszem májusban se lesz lefestve a kerítés Na de majdnem eljutottunk a céldoz.........és én megmutattam hogy kell motorttörni úgy hog nem megyek vele Láttam jól levauvauztak az R1 fórumon seggfejék
"Éles sarok, kezdő törés,
bordástengely, reteszkötés,
csapsurlódás tangens róval,
megjöttem a locsolóval."
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az ETZ 250 DE LUXE-nak az első telójában a szimmeringet nem fogja bele semmi? Zégergyűrűre gondolok. Mert az enyémben egyiknél sincs ilyesféle rögzítés, csak bele van ütve a szimmering, aztán kész. Az egyik ki is esett a minap, még a fékem is elment menet közben, mert ráfojt a teló olaj. ('86)
csak lehetett volna kegyesebb az idő
fasza nap volt elfáradtunk estére mert másod napi György napot is megültük,taktikai aperitif értekezlet volt éjfélig
az M5 inárcsi lehajtójánál is már ,mindem száraz volt (kakucstól kb 10 km-re)
má haza is értünk
http://youtu.be/NfDktceKVSo