kiváncsi leszek,mennyit kér az esztergályos érte,és még az utánnaszaladgálási díj,és még a szerelő díja!én meg csináltam már egy párat......de mind egy........
hát ma elvittem hozzá értő szerelöhöz azt mondta hogy probáljak meg venni hozzá olyan szart ha nem tudok venni akkor esztzergályossal csináltassak rézből .
ha van akk meg tudja csinálni
uhh köszi a bíztatást:D:D szerinted amit jármű boltba lehet kapni benzin és olaj állóó festék(fújós) az jó? tankot szeretném átfújni vele... állítólag erre való...
Nemrég gumiztam föl egy 250-es ETZ-t.
Fölhívtam a mofakerben az embert, hogy mit tudnak ezekről a Fortune gumikról és azt mondta, hogy utcára simán megfelel. Már néhány éve forgalmazzák de nem volt semmi nagy gond vele.
Egyébként Heidenaut szokás rakni az MZ-re, de ilyenből 3 párat veszek a H 1 szett árából. 8500Ft a szett!
Szerintem érdemes mérlegelni...
Szerelést én csináltam, nem szakadt a széle és tapad rendesen.
A kopásról nem tudok egyenlőre semmit mert nem én használom a gépet...
ha van akk meg tudja csinálni
18x300
16x350
Fölhívtam a mofakerben az embert, hogy mit tudnak ezekről a Fortune gumikról és azt mondta, hogy utcára simán megfelel. Már néhány éve forgalmazzák de nem volt semmi nagy gond vele.
Egyébként Heidenaut szokás rakni az MZ-re, de ilyenből 3 párat veszek a H 1 szett árából. 8500Ft a szett!
Szerintem érdemes mérlegelni...
Szerelést én csináltam, nem szakadt a széle és tapad rendesen.
A kopásról nem tudok egyenlőre semmit mert nem én használom a gépet...
hátsó
első
2011. Május 21. Kalocsa
2011. Június 11. Gyöngyös - Brezova
2011. Július 16. Máriapócs
2011. Július 30. Kakucs
2011. Szeptember 17-18. Balassagyarmat
http://www.sportmotor.hu/motor...
oké kösz az infot
Sensei