Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van!20 53 57 143
kiváncsi leszek,mennyit kér az esztergályos érte,és még az utánnaszaladgálási díj,és még a szerelő díja!én meg csináltam már egy párat......de mind egy........
Valaki tud 125-ös etz vázat eladót?
ok!
hát ma elvittem hozzá értő szerelöhöz azt mondta hogy probáljak meg venni hozzá olyan szart ha nem tudok venni akkor esztzergályossal csináltassak rézből .
ha van akk meg tudja csinálni
az csak elektromosság!én tudok neked segíteni!
kicsit fel szeretném újítani fater mociját:D
uhh köszi a bíztatást:D:D szerinted amit jármű boltba lehet kapni benzin és olaj állóó festék(fújós) az jó? tankot szeretném átfújni vele... állítólag erre való...
Azokat néha vasfűrésszel kell leszedni
275 van most fent... akkor gond nélkül felmegy a 300:) látnátok azt a gumit ami fent van... hosszirányú bordázott 30 éves gumi kb:d
nincs v.kinek elfekvőbe 125ös papíros etz-je? el lehessen indítani küllem nem számít... e-mailt írjon ha valakinek van a környékbe
Ott van a linkben...
18x300
16x350
és méret? lehett több méretet rakni mzre?
Nemrég gumiztam föl egy 250-es ETZ-t.
Fölhívtam a mofakerben az embert, hogy mit tudnak ezekről a Fortune gumikról és azt mondta, hogy utcára simán megfelel. Már néhány éve forgalmazzák de nem volt semmi nagy gond vele.
Egyébként Heidenaut szokás rakni az MZ-re, de ilyenből 3 párat veszek a H 1 szett árából. 8500Ft a szett!

Szerintem érdemes mérlegelni...

Szerelést én csináltam, nem szakadt a széle és tapad rendesen.
A kopásról nem tudok egyenlőre semmit mert nem én használom a gépet...

hátsó

első
közútra gondolok itt és nem versenyekre:) mert látom sokan versenyeztek etzvel kipróbálnék szivesen egy tuning etz-t::P
SZERINTETEK milyen gumit vegyek az etz 250re? első hátsó méretek és minta érdekelne
jun 11 még jó messze van!
No akkó én sokára leszek megnézni!
Verseny időpontok:

2011. Május 21. Kalocsa

2011. Június 11. Gyöngyös - Brezova

2011. Július 16. Máriapócs

2011. Július 30. Kakucs

2011. Szeptember 17-18. Balassagyarmat
Bendi:D
Köv verseny hol lesz meg mikó?

oké kösz az infot

Sensei