Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igy megnőtt a hajad mióta nem találkoztunk?
Aztán ha Ti ott a messzi nyugati Szolnokon keletiek vagytok, én má' távolkeletinek számítok ?
Piknik+lábasjószágsétáltatás a napi rutinom ?

Valami olyasmi lehet, mint a babettánál, csak nem állítható a magasság, hanem alul is fix.
úgy van a pálcára hegesztve az anya, mintha egy csillagkulcs lenne.
megvalósitható?
Én értem.
üdv
Ritkán? Az az évi 1-2 alkalom amikor feltévedek MSN-re is azért van, mert akarok valamit valakitől, akit csak ott tudok elérni.
Szóval az a ritkán közelebb van a sohához. E-mailt viszont szoktam olvasni, persze ott kicsit körülményes a "chat"-szerű eszmecsere.
Most a fórummal is szerencséd volt, mert ha épp sokat dolgozom, akkor be sem szoktam kapcsolni a gépet és van, hogy nem olvasom a fórumot és ha nem nyomsz rá a "válasz erre" gombra, akkor nem is tudok róla, hogy írtál.

A racing gépet meg majd valamikor meglesem, ha kicsit jobb idő lesz, meg gurulhatunk is együtt, csak már a tököm tele van ezzel a hideggel.
Én fogtam egy 6os pálcát a végére hegesztettem egy anyát a sárvédőt átfúrtam a teleszkópnál és oda egy csavarral rögzítettem a pálca másik végére egy 8as anya van hegesztve és a telót tartó csavar abba az anyába hajtom bele.

valaki magyartanár végzettséggel? ezt hátsó sárvédő felfogatás kérdésére kapott válasz:D
jah jah türelem és benzin kérdése bár ha berakom a tömitést a karburátorba akko nem folyik el a összes
Szolnokon minden póló 5000-be kerül.
http://totalbike.hu/hirek/2011/03/09/feltamadas_zschopauban_de_nem_az_m
z_az/
nem kell
Póló 5000
Sapka 4700
mennyi az annyi?
én is tele vagyok kérdéssel ne aggódj,gyakorolnod kell,ennyi
jó az a sapi:D:D
figyeletem,a sapka is jó
Vagyok má!
Szét robogóztam magam, elzsibbadt a mindenem.
Bazi ezt nézd, itt árulják szolnokon.
Rókapimpó!
Felvettelek MSN-re. Tudom ritkán szoktál fenn lenni. Azért is irok ide.
Egész jól alakul a racing gépem.
Gyere át valamikor.
üdv
Kobra
-10%
2 forintér eladod magad mi...
a kuplung és váltókezelésem 1nlőre elég tré. de rajtamaradok:D
jah jól hallottad:D:D
oké utána hány is a %