Valami olyasmi lehet, mint a babettánál, csak nem állítható a magasság, hanem alul is fix.
úgy van a pálcára hegesztve az anya, mintha egy csillagkulcs lenne.
üdv
Ritkán? Az az évi 1-2 alkalom amikor feltévedek MSN-re is azért van, mert akarok valamit valakitől, akit csak ott tudok elérni.
Szóval az a ritkán közelebb van a sohához. E-mailt viszont szoktam olvasni, persze ott kicsit körülményes a "chat"-szerű eszmecsere.
Most a fórummal is szerencséd volt, mert ha épp sokat dolgozom, akkor be sem szoktam kapcsolni a gépet és van, hogy nem olvasom a fórumot és ha nem nyomsz rá a "válasz erre" gombra, akkor nem is tudok róla, hogy írtál.
A racing gépet meg majd valamikor meglesem, ha kicsit jobb idő lesz, meg gurulhatunk is együtt, csak már a tököm tele van ezzel a hideggel.
Én fogtam egy 6os pálcát a végére hegesztettem egy anyát a sárvédőt átfúrtam a teleszkópnál és oda egy csavarral rögzítettem a pálca másik végére egy 8as anya van hegesztve és a telót tartó csavar abba az anyába hajtom bele.
valaki magyartanár végzettséggel? ezt hátsó sárvédő felfogatás kérdésére kapott válasz:D
Piknik+lábasjószágsétáltatás a napi rutinom ?
úgy van a pálcára hegesztve az anya, mintha egy csillagkulcs lenne.
Ritkán? Az az évi 1-2 alkalom amikor feltévedek MSN-re is azért van, mert akarok valamit valakitől, akit csak ott tudok elérni.
Szóval az a ritkán közelebb van a sohához. E-mailt viszont szoktam olvasni, persze ott kicsit körülményes a "chat"-szerű eszmecsere.
Most a fórummal is szerencséd volt, mert ha épp sokat dolgozom, akkor be sem szoktam kapcsolni a gépet és van, hogy nem olvasom a fórumot és ha nem nyomsz rá a "válasz erre" gombra, akkor nem is tudok róla, hogy írtál.
A racing gépet meg majd valamikor meglesem, ha kicsit jobb idő lesz, meg gurulhatunk is együtt, csak már a tököm tele van ezzel a hideggel.
valaki magyartanár végzettséggel? ezt hátsó sárvédő felfogatás kérdésére kapott válasz:D
z_az/
Sapka 4700
http://www.sportmotor.hu/motor...
Szét robogóztam magam, elzsibbadt a mindenem.
Bazi ezt nézd, itt árulják szolnokon.
Felvettelek MSN-re. Tudom ritkán szoktál fenn lenni. Azért is irok ide.
Egész jól alakul a racing gépem.
Gyere át valamikor.
üdv
Kobra
2 forintér eladod magad mi...