Jó estét! Szolgálati közlemény a VRT-nek: Eddig úgy néz ki el tudok menni a kiállításra és a vasárnapi szajoli nyílt napra is.
Köszönettel, Pecek! (ez minusz 2 mp. )
Bendi mondani akartam,hogy a füstölgő military kályhacső mellé kedden hozd már el a hátsó gumit is
Tomi a első belsőt átveszem tőled tegnap György úr hozott de az nem az
elméletileg péntekre kész,szombaton ha jó idő lenne kimehetnénk Szajolba próba beállit stb,mit szóltok hozzá?(MIND A 4-EN!)
neki már csak a első tele olajos csecsrázót kell rendbe rakni,a hátsó olaj okádót majd megcsinálom neki olyan motor lesz,tele raktuk extrákkal,György barát lealáz bennünket
Gyuri miért nem cserélte le a gumiját?
Meg a lengővillában miért nem cserélt szilentet, ááhhh ha nem vagyok ott vazze nem haladnak a dolgok
Minnyá itt a szezon oszt majd csinálhatjuk az ő motrát is.
mondjuk lehet h az enyémnek se ártana mer azt csak Bendi tudhatja mivan abba a motorba:D:D a régi benzincsap szűrője is ugy nézett ki mikor kiszedtem mintha 5 méter vörösiszap alol ásták volna elö:Dgondoltam is rá h mondom lehet h ezé nem volt meg a benzin szint a karburátorban:D
Köszönettel, Pecek! (ez minusz 2 mp. )
addig is
http://youtu.be/jC_boSzk8Lg
Tomi a első belsőt átveszem tőled tegnap György úr hozott de az nem az
elméletileg péntekre kész,szombaton ha jó idő lenne kimehetnénk Szajolba próba beállit stb,mit szóltok hozzá?(MIND A 4-EN!)
Ha holnap a karsz menni akkor legalább tudsz bármikor.
a kulcs ittmaradt nálam
Meg a lengővillában miért nem cserélt szilentet, ááhhh ha nem vagyok ott vazze nem haladnak a dolgok
Minnyá itt a szezon oszt majd csinálhatjuk az ő motrát is.
leadtam a kerekem az öregnek
Mindenki ki van punnyadva a húsleves-rántotthús kombótól?
Frecskrú!
Te mit főztél?
bittedanke
azé dőlt a benzin a motorbol me a karburátor tömitése megadta magát.
Tegnap hivatalsan is megkaptam Gyuri szerelőskabátját:D:D és berugtunk a meggybortól:D
Villám is kihozta ,mentünk is vele vagy 100m,igaz én csak utas voltam