Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tesókám neten nem lehet találni kenda gumit?
Bazi Jankónak a fékszerelés mellé:D

http://youtu.be/S2d9QSa-rG4
Előtte menjetek el WC.-re!
http://youtu.be/hEWgSPF6Y2c
Mivel rozsda nincs rajta és működnek ahogy kell így 6 ezer a 2 db együtt. Esetleg csere is érdekel, de inkább a készpénz.
mi az ára?
Igen megvan, de a képen csak az egyik van. Megvan mindkettő. Érdekel?
Két hátsó telója megvan?
Megvót köszi
Sziasztok!

Hozzám került egy kis MZ TS blokk nélkül. Én nem tudom mire használni így eladnám, egyben vagy darabokban.

Amit megfigyeltem rajta: gurul, nem szorul, km óra mér, fékek működnek, kerekek nem sérültek, váz sem sérült, típus plakett kicsit kopottas de gyártási év látszódik, ülés eredetinek tűnik de a sarkai kicsit szakadtak, hátsó gumi eredeti Pneumant 50%-os, első gumi Barum 90%-os, tank belseje nem tűnik rozsdásnak.

Foglalja a helyet így olcsón adom, lehet vinni egyben vagy alkatrészenként.

Kecskeméten meg lehet nézni, de a kisebb elemeket Pécsre is el tudom vinni.

Ha érdekel valakit írjon vagy hívjon! laosmg@citromail.hu / 30/5784116
ETZ! (ez ma nem az én napom)
etz250 v ts250?
Ú de sötét vagyok bocsánat 250es blokkot keresek!
de milyen az a blokk?
Hello MZ-sek!

Új vagyok ezen a fórumon és annyi a kérdésem hogy valai tudna esetleg eladó TS125/1 elsőfékkonzolt normális használható állapotút?
Ez lenne az az enyém már pereces és kókányolták ezért kée jobb állapotú.
Bódogot komám!
Sziasztok engem érdekelne egy teljesen felújított blokk, pest vagy heves megye környékén lenne jó de már megoldás is érdekel! Fontos, hogy jó állapotú legyen, az összes csapágy jó minőségű kellene h legyen, és ha lehet legyen frissen furva a blokk de ha nincs az sem baj! A segítségeteket előre is köszönöm.
jó a gépezet mentem egy pár karikát
köszöntem
Brezovai első pályázásunk Bendi motorja szerintem érzékeny valamire,sugárzást gyűjtött, Bendi meg agyhúgykövet igy tartós teszt alá vetettük a picinyem
meg 372cm blokkot tele raktam vasakkal
ritkaságot is találtam hozzá
mindenki szieszta?
sehol senki?
én meg szikrát csiholó komputerre elhagyás gátlót szerkesztettem
Gabikám, boldog neved napját utólag!