Általában a legtöbben robogók lámpatestét használják és egyedileg gyártatnak idomot! Én tudok olyan embert aki idomokat gyárt,ha akarod akkor még plútó kutya feje is lesz a gépednek,csak a lámpát kell megszerezni! Ha gondolod megadom a számát! Ja és fényezi is őket!
Na, ennek örülök! Újabb 8 nap lehetőség motorozni
"másik fejidomot fel lehet rakni" háát, néha még az utángyártott
tipusspecifikus(ez tök jó szó ) idomokat is faragni kell a felrakáskor
Elég nehéz olyat találni aminek a felfogatása megegyezne a kis cibberrel
www.auto-tuning.hu/
"Árakról" menüpont
És görgesd le a "Motoridomok" címszóig
A lapon láthatsz egyedi idomokról képeket stb.
Hívd fel őket, majd elmesélik, hogy mi mindent tudnak megcsinálni(pl. akár másik vas idomszettjét is ráalakítják a Tiedre).
Érdemes személyesn intézni velük mindent, ha úgy döntesz, h átalakítás!!!!
Ahhoz túl drága lesz, hogy osszecsapják!!!
Én hallottam olyat, hogy mást tipusú motor fejidomját is rá lehetne tenni... (max. hülyeséget beszélek)
Mindegy, nem olyan fontos, csak nagyon jól néz ki.... Találtam a neten, és eléggé tetszik
Sok-sok pénz, idő, na meg persze szakértelem kell hozzá.
Ebből az első kettő nálad rendben is volna
Viccet félretéve a Dúzs Peti lehet hogy tudna "ráfaragni" valami
maradék nagymoci idomot úgy mint azon a képen. De ez sokba kerül
és persze a Peti ideje is elég rendesen be van osztva hála a száguldozóknak
Sikerült már elhelyezkedni?
Amugy kar az a sok szep egyedi idom, ha az ember bele akar jonni a kanyaravadaszatba....
Draga am a muanyagjavitas+festes!
Szoval le az idomokat, es fel a bukogombakat!
Ezt nézzétek meg, ez is egy Cbr250es picurka utánzat
Hogyan lehet megcsinálni, hogy ilyen fejidomom legyen? Ezen milyen fejidom lehet??A lámpái nagyon jók elől ...a kereklámpa ami nekem van, nem tetszik. Ez meg olyan gonosz tekintet meg minden
szóval... Király leszel?? Nem király-jány...??? hmmm... TB támogatja a műtétet?? És mi lesz azokból a hatalmas cickókból?? Felajánlod az árváknak?? Szép nagy lufik lesznek belőle....
Jó reggelt!
Gratula a H.ringes különítménynek!
Igazi M.M.Killerek vagytok Kawagirl: Menni fog majd az is csak sok-sok Km kell(mármint a Lepence,Sk..)!!!!
Szerintem ha elég "aktív" vagy, jövőre neked is lesznek gumigyilkos képeid
Hidd el sokat számít....kérdezd meg Motochris-t. Nem azt mondom hogy Lepence nem jó, de jobb begyakorolni "biztonságos" körülmények közt. Utánna már jöhet Lepence meg Szlovákia.......stb.
Kawabéébnek fogynia kellene iszonyat, ahogy kinézek De ha elhízok jobban járok! Hogy miért? Minnél súlyosabb vagyok, annál jobban lenyomom az ülést Még jobban le fog érni a lábam
Tomato: meg kell tanulnom akanyarodást, ergo veszek egy-két órát az Euroringen tőletek, inkább Kozmaxtól
Doktor motochris felír neked addig is heti 3-4 Dobogókőt, meg Lepencét, de főleg Visegrádot (nekem most nagyon bejött.... alig maradt majrécsíkom, nagyon jól lehetett kanyarogni!)
Hihi.
Képek. Rajtuk látható egy darab kawabéb, me egy darab én, meg egy darab Polgár Péter.
Meg mindenféle (?) motorok , meg naplementék.
1. kép: én vagyok a képen a magasabbik, ha valaki nem tudná.
2.: belevilágítós-naplementés. Hegyesvölgyes.
3.: namost ez a kép ez szerintem nagyon művészi lett ez ám. Több okból is. Konkrétan, az elmosódott autó (tök fotosopp hangulata van ), meg tök érdekesen néz egymásra a kawabéb, meg a Péter. Olyan "Art".
"másik fejidomot fel lehet rakni" háát, néha még az utángyártott
tipusspecifikus(ez tök jó szó ) idomokat is faragni kell a felrakáskor
Elég nehéz olyat találni aminek a felfogatása megegyezne a kis cibberrel
valogass! Itt meg akad parszaz jo otlet.....
"Árakról" menüpont
És görgesd le a "Motoridomok" címszóig
A lapon láthatsz egyedi idomokról képeket stb.
Hívd fel őket, majd elmesélik, hogy mi mindent tudnak megcsinálni(pl. akár másik vas idomszettjét is ráalakítják a Tiedre).
Érdemes személyesn intézni velük mindent, ha úgy döntesz, h átalakítás!!!!
Ahhoz túl drága lesz, hogy osszecsapják!!!
Mindegy, nem olyan fontos, csak nagyon jól néz ki.... Találtam a neten, és eléggé tetszik
Ebből az első kettő nálad rendben is volna
Viccet félretéve a Dúzs Peti lehet hogy tudna "ráfaragni" valami
maradék nagymoci idomot úgy mint azon a képen. De ez sokba kerül
és persze a Peti ideje is elég rendesen be van osztva hála a száguldozóknak
Sikerült már elhelyezkedni?
Draga am a muanyagjavitas+festes!
Szoval le az idomokat, es fel a bukogombakat!
Majosházán mindent megcsinálnak. Keress egy jó lámpát, rakd fel a konzolra, kosd be, es hozzaontik az elkepzelt idomokat.
Hogyan lehet megcsinálni, hogy ilyen fejidomom legyen? Ezen milyen fejidom lehet??A lámpái nagyon jók elől ...a kereklámpa ami nekem van, nem tetszik. Ez meg olyan gonosz tekintet meg minden
Tegnap volt fent a H-ringen 2-3 lány is. Nagyon szépen mentek
LX
Jah, és nem operáltatom magam át Nem akarok neked tetszeni
szóval... Király leszel?? Nem király-jány...??? hmmm... TB támogatja a műtétet?? És mi lesz azokból a hatalmas cickókból?? Felajánlod az árváknak?? Szép nagy lufik lesznek belőle....
LX
Majors: Kawabéééb a gumigyilkos - elég irracionálisan hangzik
Gratula a H.ringes különítménynek!
Igazi M.M.Killerek vagytok
Kawagirl: Menni fog majd az is csak sok-sok Km kell(mármint a Lepence,Sk..)!!!!
Szerintem ha elég "aktív" vagy, jövőre neked is lesznek gumigyilkos képeid
Majd a pályán megtanulom
Tomato: meg kell tanulnom akanyarodást, ergo veszek egy-két órát az Euroringen tőletek, inkább Kozmaxtól
Képek. Rajtuk látható egy darab kawabéb, me egy darab én, meg egy darab Polgár Péter.
Meg mindenféle (?) motorok , meg naplementék.
1. kép: én vagyok a képen a magasabbik, ha valaki nem tudná.
2.: belevilágítós-naplementés. Hegyesvölgyes.
3.: namost ez a kép ez szerintem nagyon művészi lett ez ám. Több okból is. Konkrétan, az elmosódott autó (tök fotosopp hangulata van ), meg tök érdekesen néz egymásra a kawabéb, meg a Péter. Olyan "Art".
Nah megyek, holnap kezdődik a "Ziskola . Juhéj.