Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vajon enyém lesz a 25000-res serleg
Tudom mire vár Tomato!!!
Tomato!

Már nem emlékszel milyen motorom van?
Elkelt a vas
Más.
Szerdától 6 forinttal olcsóbb lesz a benzin
Műmájerek!

Ma délután volt egy kis dolgom Dabason, aztán már ha arra jártam elgurultam Örkényig az Euroringre.

Csak nézelődtem és kérdezősködtem, motorozás.

Tehát, ha szerdán úgy gondoljuk, 1/4 6; 1/2 6-tól 1/2 8-ig lehet menni esti jeggyel a pályán.
Ha szólunk nekik, biztosítják, hogy négykerekűek még véletlenül se zavarják meg a motorosokat.

Inni még utána is lehet.
Ez csak egy ötlet, mit szóltok hozzá?
Standar!

Reglapomon van kép.
Most már megint ígynéz ki.
Estét!
Hi
ok!
Karmi
mutacc képet a gépedről?
hello, hölgyekurak!

véleményem szerint a szerda esti meeting a megszokott beszkártunkban legyen. ha megfelel, rendelek asztalt az "ismerősünktől"
Sajnálom, hogy idén már nrm megy.
Akkor majd tavasszal.

Jó adásvételt!
Aztán az áldomásivással vigyázni!
Úgy mondjuk nem lenne rossz ha nem lenne ez a nagy tömeg. Mondjuk ha megvan tavasszal az új vas akkor egy kis összeszokás után szivesebben mennék pályán kanyart tanulni mint közúton, ahol még gonosz autósok is vannak, hogy az úthibákról már ne is beszéljek!
Ebben az évben ha mentek sajna még enmt udok menni még nézőnek se mert remélem mától már nincs mivel!
Drukkoljatok!!! Fél 6kor jön a vevő!!!!
Hol lesz a klubtalink?
Maracuya!

Egyetértek Tomatóval.
Nekem se volt gondom, mikor kezdőként csetlettem-botlottam a pályán.
Egyébként tavasszal, nyár elején napközben töbször sikerült úgy kimennem a pályára, hogy tök egyedül voltam.

Szervezzünk össze egy talit ott.
Szia Tomato!

Tényleg jó lenne még kimenni a ringre, de mint írtam több ok miatt is csak lájtosan mennék, de mennék!

Örülök,hgy épségben jöttél le a H-ringről.

Más: a Motorrevüben olvastad cikket a Kunmadarasi veterán versenyről?
Nem kell félni senkitől és semmitől .Nem tartasz fel senkit....aki jön hátulról (persze nem úgy ) úgy is vigyázz rád. Én hétköznap voltam napközben amikor SENKI nem volt. Utánna már mindegy
Sziasztok!
Kicsit zsufi volt ez a mai nap, úgyhogy még csak most jutottam fel a fórumra.
Ezt a ringes dolgot nekem is mondták már régebben öreg ringesek, hogy jót tesz de én mindig attól félek, hogy a rutintalanságommal gondot okozok a többieknek. Meg lehet, hogy necces szitut is.
20.-ig jó idő lesz. Használd ki Kawanyu
Szeva Karmi!!
Ne legyen fóbiád......már csak azért is érdemes lenne pályáznod még az idén egyet, mert ha nem mész akkor benned marad az esés, egész télre....ami nem jó
Tegnap én is majdnem kicsúsztam a ringen de mentem még 1-2 levezető kőrt hogy ne a sikertelenség maradjon meg bennem.
Kawanyu!!
A motor átalakítás meg csak pénztárca függő.....az a kérdés hogy megéri-e neked.
A könyvet ha nem olvasod, akkor kérem vissza mert elég sok mindent még nekem is át kéne olvasnom benne Majd valamikor mikor gurulunk akkor elhozod
Hali mindenkinek!

Kawagirl!

Teljesen egyetértek Tomatóval, mely szerint a szerpentines túrázásra kitűnő gyakorlás az E-ring.

Saját tapasztalatból tudom, hogy mikor friss motorral, jogsival elmentem a csapattal egy szlovákiai túrára, elég feszültnek, lassúnak, bizonytalannak éreztem magam.
Az is voltam.
Óriási szerencsém volt, hogy ilyen csodálatos emberekkel mentem együtt (persze Műmájerek, milyenek is lehetnének ), akik végig biztattak, segítettek, nem kellett eszetlenül (magamhoz képest) rohannom.
Nos ezekután mentem ki a ringre gyakorolni.
Néhány alkalom után, már sokkal jobban éreztem a motort, a kanyarokat a pályán és a közúton is.
a következő (igazolványmentő) túrán már végig fülig ért a szám a sisak alatt, pedig nem keveset, és nem rossz helyeken mentünk.
Engem aztán később elkapott a hév a pályán, és a gyakorlásból egy idő után már átmentem versenyzésbe, ami még talán egy kicsit korai volt.
Amíg ilyen szép idő van, és nem dolgozol, érdems lenne gyakorolni.
Bár engem most több ember nyomatékosan távol tartana a pályától (meg aztán talán egy kis fóbiám is van), de szigorúan gyakorló tempóval szívesen elmennék veled.
Persze lehet gyorsan is de az én koromban az embernek vigyázni kell a szívére.
Szerintem ha az anyagiak megengedik, ezt az állapotát állítsd vissza
Ez így gyönyörű ahogy van!(mármint a képen )
Ilyen lámpatestet szoktak használni pl: