Sziasztok!
Sűrgősen eladó 1 Aprilia RSV 1000 R motorkerékpár! Vadonat új, 2 km-rel, tartozás fejében kaptam, a szalon állapottal mindenben megeggyező állapotú, piros színű, nincs még forgalomba helyezve, úgyhogy aki megveszi ő lesz az első tulajdonos! Gyári garanciával, szervízkönyvvel, magyar leírással, és az eredeti, originált dobozos AKROPOVICS kipufogó dobbal! Az ára: 2.590.000 Ft!
E-mail: akosk@startmedia.hu
A számom: 06 30 95 68 143
Ha nedves, b@szhatod!
A tegnap esti gurulás közben jöttem rá a következő gondolatra:
A motorozás olyan mint a női bugyi. Nem a legjobb dolog a világon, de nagyon közel áll hozzá!
Ha komolyan érdekel akkor szólj, van külön vevőm az Akrapovics dobokra, ha neked az nem kell akkor meg tudunk egyezni és tudok még engedni az árból!
de jó hogy már péntek van
Én azért kipróbálnák egy ilyet
Ha fizetnének se kéne olasz motor
Sűrgősen eladó 1 Aprilia RSV 1000 R motorkerékpár! Vadonat új, 2 km-rel, tartozás fejében kaptam, a szalon állapottal mindenben megeggyező állapotú, piros színű, nincs még forgalomba helyezve, úgyhogy aki megveszi ő lesz az első tulajdonos! Gyári garanciával, szervízkönyvvel, magyar leírással, és az eredeti, originált dobozos AKROPOVICS kipufogó dobbal! Az ára: 2.590.000 Ft!
E-mail: akosk@startmedia.hu
A számom: 06 30 95 68 143
En ma egesz ejjel melozom
jo éccakát!!!
A V4-es sem surrogott ma szépen...igaz, az csak Honda
sajna a használt moci vásárlása elég lutri, föleg ebben az országban. tisztelet a kivételnek!!!!!