Jelentem nagyon nagyot motoroztam/ motoroztunk ma
Jártunk Dobogókőn, Esztergomban, Visegrádon, majd haza jöttünk. Nemrég értem haza. Kicsit nagyon elfáradtam
Nem tudok kanyarodni Dobogókő és Lepence kifogott rajtam (egyes részeken állítólag ügyesen mentem) . Viszont egyre jobban érzem a motort a fenekem alatt
Nagyon nagy király leszek pár év múlva
Már mi is túl vagyunk a vacsin és örülök, hogy egyre többőtöket is megismerheteke személyesen!
Jó volt a mai nap mégha csak nézőként is. Bár elég sok volt a csúszás!
Na majd legközelebb hátha már legalább saját vassal megyek ha nem is a pályára hanem csak nézni!
Jóéjt!
Szép jó estét!!
Nagyon jó volt a mai H-ring.....bár mehettem volna jobban is de nem ment.....Majd jövőre
Örülök hogy megismertem Maracuya-t meg Red Fazer-t személyesen.
1 - Fóka gumija.....adott neki....úgy elhúzott mellettem hogy csak úgy porzott
2 - Én se kiméltem az enyimet (gumimat)
3 - szintén
Jó estét mindenkinek! Már a vacsin is túl vagyok , csak hát a gyerekeim nem engedtek a géphez. Fóka, Tomato, jelentem szerencsésen hazaértem. Jó volt ez a kis kanyargás a ringen, majd belejövök, mint kiskutya az ugatásba.
most jól mentem már magamhoz képest értem
a vége felé kicsit gyengült a fékhatás felpuhult a fék
nem kéne annyit fékeznem inkáb a gázt kéne húzni oszt jó odatenni a kanyarban
gumi game over
kb 90 km -t motoroztam a pályán
vittem magammal fotóst de nem állt a helyzet magaslatán 4 képet sikerült csinálnia
ennyi idő alatt abból is ez a legjobb uh csak ezt rakom fel elől jövök én a fóka
De egyszer megéri, hogy felmenjek
A kanyar technika javitásához, ajánlok egy-két E-ringes napot.
Jártunk Dobogókőn, Esztergomban, Visegrádon, majd haza jöttünk. Nemrég értem haza. Kicsit nagyon elfáradtam
Nem tudok kanyarodni Dobogókő és Lepence kifogott rajtam (egyes részeken állítólag ügyesen mentem) . Viszont egyre jobban érzem a motort a fenekem alatt
Nagyon nagy király leszek pár év múlva
Szija Rolliii....
www.mmkk.hu?
Jovohet Honda hetvege a ringen...;)
Jó volt a mai nap mégha csak nézőként is. Bár elég sok volt a csúszás!
Na majd legközelebb hátha már legalább saját vassal megyek ha nem is a pályára hanem csak nézni!
Jóéjt!
Nagyon jó volt a mai H-ring.....bár mehettem volna jobban is de nem ment.....Majd jövőre
Örülök hogy megismertem Maracuya-t meg Red Fazer-t személyesen.
1 - Fóka gumija.....adott neki....úgy elhúzott mellettem hogy csak úgy porzott
2 - Én se kiméltem az enyimet (gumimat)
3 - szintén
Nézz át a Motoros érdekvédeleem topicba, van pár jó kép és video link.
a vége felé kicsit gyengült a fékhatás felpuhult a fék
nem kéne annyit fékeznem inkáb a gázt kéne húzni oszt jó odatenni a kanyarban
ő is felavatta az FZ 1 Fazert
kb 90 km -t motoroztam a pályán
vittem magammal fotóst de nem állt a helyzet magaslatán 4 képet sikerült csinálnia
ennyi idő alatt abból is ez a legjobb uh csak ezt rakom fel elől jövök én a fóka
Sajnos nem tudtam kimenni
Mennyit mentél?
Gumi?
hazaértem a H-ringről
húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú de jó volt
Jó gurulást
16:00 körül viszont megyek valamerre gurulni (Esztergom felé), aki akar jöni, szóljon.