Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Például?
Ja, sziasztok.
Szeretem a Kawát továbbra is de máskor csak szalonból! A Honda és a Yamaha a két esélyes most, de meglátom, hogy melyikből lesz jó használt. És most már teljesen idegen motort nem veszek! Jó lecke volt!
Paradicsom, ez a Honda-mítosz már a múlté.
Sok gond van velük már mostanában, több, mint a többivel.
A Japánban készülő típusok (VFR, Gold Wing-bár ezt az amiknál is csinálják) tényleg jók, a CBR-ekkel sok baj van.
Hajdúszoboszlóra???? Én szoboszlói vagyok csak most Pesten lakok! Mit csinálsz te arra felé, ahol a madár is csak 3 napi hidegélelemmel jár?
Azért mert KAWAKAKA:)
Télen nézz magadnak egy jó kis HONDÁT.
AMÚgy meg jó napot. a változatosság kedvéért most a benti gépem sz@r:(
ezért pötyögök a telefonról, több kevesebb sikerrel.
Mert elég sok rossz emlék fűz hozzá és szeretnék megszabadulni tőle. Most nagyon jó állapotban van de ha még egysezr hozzá kell nyúlni az már nekem fog sokba kerülni. Ezt a javítási menetet nem én fizetem. De nagyon húzós lesz a végösszeg ha jól sejtem! Viszont most egy nagyon szép állapotú ZiZit adok el. Nyugodt lesz a lelkiismeretem!
Júj az időjárást ne is emlegessétek! Nekem is most kell motorral Pestről Hajduszoboszlóra mennem!
Miert adod el azt a szeeeep zizit?
Sejtettem! Különösen miattad írtam, hogy megnyugodhass végre!
aggodtunk érted!
Sziasztok!
Kissé eltüntem de most újra itt és gép előtt, na meg munkában
A motorom csodák csodájára kész van dehát most már sokat érek vele majdnem 4 hónap után! Úgyhogy marad az eladás és az új motor keresgélése a télen, legalább lesz mivel foglalkoznom! Mindent a jó oldaláról kell nézni!
Csak így sajna nem tudom növelni a motoros tömeget holnap pedig biztos szép látvány lesz.
Lumbergh, a másik megoldás, hogy valami rends munka után nézel, amihez nem kell dosszié meg notebook.
kocsi

kösz!

jab - ismét frappánsan érkeztél
Ha sgít a döntésben:

Magyarország péntek reggel

11 °C

16 °C 16 °C 13 °C
17 °C
15 °C 14 °C 12 °C
16 °C

Péntekre virradó éjszaka hidegfront közelíti meg az országot északnyugat felől. Ez a front véget vet majd az elmúlt napok kellemes, késő nyáriasan meleg időjárásának. A hajnali órákban már az ország jelentős részét eléri, befedi a front felhőzete, de számottevő csapadék még csak elvétve fordul elő eső, zápor formájában. Az északi szél a nyugati határszélen megélénkül, máshol jellemzően gyenge marad a délies légmozgás. Az éjszakai minimumhőmérséklet 10 és 17 fok között lesz.

Magyarország péntek délután

20 °C

16 °C 19 °C 24 °C
18 °C
17 °C 23 °C 25 °C
21 °C

Péntek délután tovább halad a front délkelet felé. Az átvonulást eső, zápor, helyenként zivatar kíséri. Lokálisan nagyobb mennyiségű csapadék is előfordulhat. Késő délután nyugat, északnyugat felől a felhőzet felszakadozása is elkezdődik, kevés napsütésre számíthatunk. Az északnyugati szelet élénk-erős, helyenként viharos lökések kísérhetik. A hőmérséklet jelentősen elmarad a csütörtöki értékektől, keleten még 20-25 között várható, míg nyugaton helyenként csak 15 fok közelében marad.
Morgen!

Metro- Villamos-7-es gyors
kocsival vagy motorral menjek ügyintézni? nem akarom szarrá áztatni a laptopomat meg a dossziéjimat, de nincs kedvem kocsivan és dugóban ülni..
Mr.Setopp: valahogyan így maradt meg a buksimban a neved Tudom, hogy kellene írni, de mindig rosszul csinálom....
túl teszem rajta magam...

MINDENKI JÓL VAN????
Most hallottam a rádióban, hogy személy autó vs. motoros-nál helyszínelnek a X. ker-ben!
Hopp, most nézem, én is kihagytam

Meg tudsz bocsátani?

Tehát a holnap este:

LURDY HÁZ Parkolója 18 óra 00 perckor. ....beszélgetés....pisi-k@ki....stb és indulás hogy pont 19-re érjünk oda

1.: Tomato
2.: Kozmax
3.: Setopp + Tgyene
4.: Kawabééb
5.: Fóka
6.: Karmi (+ lehet, hogy haver is jön)
7.:
Jó reggelt!

Szép napra ébredtünk!

Kawagirl!
Bocs, hogy beszólok, de nehaggyadmánki a nevemből az "Y"-t állandólyan.
Kicsit frusztrál a dolog.

Tom!
Elkérjelek otthon, hogy részt tudj venni szombaton?
szép reggelt, galeri!
Csatlakozom hozzád, megyek dolgozni.

A koldusos példát gyerekkoromban sokszor hallottam, mikor lustálkodni akakrtam.
Hamar minket bombaznak gondoltam Ti se maradjatok ki a jobol
Nah lepet dolgozni, tisztesseges koldus mar a hetedik falut jarja.
Ez a kérdés hogy jön ide?