Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ugy tudom, hogy a gyári is sziter betét
a válasz oda át van, vagyis a Fürtösnél!
biztos rágyúrtál a kezedre
egyébként kozmax ! magyarázd el nekem léci h a most berakott fékbetét miért fog sokkal jobban (gyári) mint az előző garnitura, dettó gyári ??
köszi Viking !
a fiúk a szervizben csodákra képesek csak az első részen kell túllenni a motor megfelelő rögzitésén...
ha az megvan akkor nincs megoldhatatlan feladat
Szép az a motor, Ottó (bár ma nagyon bogaras volt)
Nekem is megfaragta Kozmax a fékemet, az első fékezésnél nem hittem a fülemnek, ez a szinteres betét olyan hangon sziszeg, mint egy halom kobra.
De már most, nyersen jobban harap, mint a gyári betét.
Már csak az a kérdés hogy eltudok -e menni . A család szervezett programot
Hát ez természetes. Kívánságod PARANCS számomra
tomato ! a vonuláson kérlek h az mt-s polódban nyomuljál és képviselj illően !!
azt hiszem este 8-tól 10-ig van valami motoros műsor és ott a meghívottak a szombati demonstráció szervezői. Csak az a baj hogy tele zenével
Nem.
Mit hallani?
Szép jó estét....halgatjátuk a Juventus-t??
Nem a "gurult- futott" ige tetszett, hanem a " a világon legtöbbet" kifejezés tetszett nagyon
értelmetlen sebbeséggel

/ezt mondta egyszer valaki, de ezt akkor sem tudtam pontossan elképzelni, pedig elég vizuális tipus vagyok/
Persze, hogy mindegy
Yamaha tehát fut;gurul;mászik;szalad...
De csak megy és megy és megy.....
rohant !
elnézést, gurult

igy most jo?
"Világon legtöbbet futott MT-01"
Ja, igen:

LURDY HÁZ Parkolója 18 óra 00 perckor. ....beszélgetés....pisi-k@ki....stb és indulás hogy pont 19-re érjünk oda

1.: Tomato
2.: Kozmax
3.: Setopp + Tgene
4.: Kawabééb
5.: Fóka
6.: Karmi (+ lehet, hogy haver is jön)
7.:
sajnos, ez a világon legtöbbet futott MT-01 , és számitani lehet még ilyen aprobb hibákra, bár ilyen bár melyik tipussal elöfordulhat, csak egy kicsit szarul jött ki, hogy pont az indulás elött 2nappal.
bár jobb hogy igy alakult, és nem az Alpok közepén
Jó estét, sziasztok!

Ma du, este gurultam egy kicsit
M0, 1-es, Zsámbék, Üvegtigris, Esztergom, Dobogókő, Bp, haza
Cirka 200 km.

De jó motorozni, csak korán sötétedik, de a Budai hegyek fölött feljövő telihold igen száp látvány
képzeljétek el tegnap eringen elhalt a motor...aztán kozmax úgy megszerelte h holnap már mehetek is a labancokhoz 3 napra..
jó estét !
megnéztem Calais-Bp 1600 km