köszi Viking !
a fiúk a szervizben csodákra képesek csak az első részen kell túllenni a motor megfelelő rögzitésén...
ha az megvan akkor nincs megoldhatatlan feladat
Szép az a motor, Ottó (bár ma nagyon bogaras volt)
Nekem is megfaragta Kozmax a fékemet, az első fékezésnél nem hittem a fülemnek, ez a szinteres betét olyan hangon sziszeg, mint egy halom kobra.
De már most, nyersen jobban harap, mint a gyári betét.
sajnos, ez a világon legtöbbet futott MT-01 , és számitani lehet még ilyen aprobb hibákra, bár ilyen bár melyik tipussal elöfordulhat, csak egy kicsit szarul jött ki, hogy pont az indulás elött 2nappal.
bár jobb hogy igy alakult, és nem az Alpok közepén
a fiúk a szervizben csodákra képesek csak az első részen kell túllenni a motor megfelelő rögzitésén...
ha az megvan akkor nincs megoldhatatlan feladat
Nekem is megfaragta Kozmax a fékemet, az első fékezésnél nem hittem a fülemnek, ez a szinteres betét olyan hangon sziszeg, mint egy halom kobra.
De már most, nyersen jobban harap, mint a gyári betét.
Mit hallani?
/ezt mondta egyszer valaki, de ezt akkor sem tudtam pontossan elképzelni, pedig elég vizuális tipus vagyok/
Yamaha tehát fut;gurul;mászik;szalad...
De csak megy és megy és megy.....
igy most jo?
LURDY HÁZ Parkolója 18 óra 00 perckor. ....beszélgetés....pisi-k@ki....stb és indulás hogy pont 19-re érjünk oda
1.: Tomato
2.: Kozmax
3.: Setopp + Tgene
4.: Kawabééb
5.: Fóka
6.: Karmi (+ lehet, hogy haver is jön)
7.:
bár jobb hogy igy alakult, és nem az Alpok közepén
Ma du, este gurultam egy kicsit
M0, 1-es, Zsámbék, Üvegtigris, Esztergom, Dobogókő, Bp, haza
Cirka 200 km.
De jó motorozni, csak korán sötétedik, de a Budai hegyek fölött feljövő telihold igen száp látvány