Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fóka, a múlt héten ott voltunk családügyileg.
neked hogy tetszett annak idején?
mi a földszinten voltunk, és ti?
szia fóka !
próbáld meg úgy mint a filmeken.. jobb kézzel lenyúlsz alulra és 1 erős rántással kitéped a köteget. aztán a pirosat és a kéket foggal lepucolod és összeérinted...szikraeső és már mehecc is...
Fóka!

Én is a pótkulccsal járok

Bocs, csak jártam
nézd meg a sisakba, motorba (ülés nyitás), vagy az asszony dukta el hogy ne gyere holnap

Írd meg ha megvan
van pótkulcs de nem válhatott köddé a másik
pót kulcsot nem adtak hozzá?
nincs meg a motor kulcsa
már felrobbantottam az egész kéglit
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁ
hol van??????????????????????????????
ja ja te is voltál ott ?????
ok, már beszéltem vele,
jó motorozást holnapra mindenkinek,
fóka ismerős a kék kéró?
Na lépek...........du. leszek
Itt megtalálod
jó reggelt,
skacok megadnátok nekem a kozmax számát?
Tegnap este beszéltem Tgyenéékkel. Mondták hogy ma jönnek haza (motorral mentek Horvátba)
Szegények bőrig áznak .....viszont a holnapi túrára sajnos nem tudnak jönni mert valószínüleg fáradtak lesznek.
Ez a mostani időjárás ORSZÁGOS

Amúgy JÓ REGGELT......jól kialudtam magam
Halihó

remélem ilyen marad az idő
Jó reggelt!

Szép idő van (itt és most) motorozzatok, készüljetek a holnapi túrára!

Hallottátok, hogy Lecsóék is ott lesznek? Ők már ma indulnak.
hali kozmax,
szeretném a segítséged kérni.
remélem nem terhellek vele túlságosan, ha van rá módod kérlek gyere el hozzám csak kb 5 percre. légyszi nézzél rá a hornrtre. amikor még feküdt a kavicságyban, alapjáraton járt a motor, miután fölálltam egyböl leállítottam. jött két srác, akik fölállították a bringát, kértem, h indítsák be, de egy rövid tekerés után megállt az önindító, aztán már csak kattogott, mint amikor az akksi lemrül. kértem, hogy tolják be, de még harmadikban sem fordult át a kerék, hmm
fogalmam sincs, h mi lehet a baja, sajna még a deklit se tudom levenni mert a jobb kezem nem tudom használni. megoldható a dolog?
holnap délelőtt ha esetleg ezt nem tudod elolvasni majd fölhívlak telcsin, előre is köszi : rece
Én pedíg lépek aludni!
Holnap irány Mátrakesztes(Budapest rali egyik etapja)
Lépek fürödni
Csak meg ne jelenjen Lum a rózsaszín kanapéjával a "melegházat" emlegetve
akkor hagy bujjanak be a melegágyba
A nagytestvér szeme mindent lát
lehet h ez azéert van igy mert tomatónak a nevéből adódóan ez adja meg leginkább a melegházi nájlonos filinget
Figyelek ám