reggelt! csak most olvastam vissza, nagyon sajnálom az esetet! bízom benne, hogy lelkileg és anyagilag is gyorsan túl lesztek a dolgon! Lehet, hogy többe kerül a családi béke fenntartása, mint a motor felújítása?
Nagyon sajnálom karmi, ami veletek (TE+motor) történt !
Remélem valóban nem lett komolyabb bajod, a motort meg meg lehet csinálni, sőt le lehet végső esetben cserélni.
Remélem mihamarabb begyógyul a lelked és a tested is!!!
Ennek örülök!!!
Isten hozott........meg a hondácskád.......választhattál volna jobb motort is (na jó ez csak vicc volt......nehogy megijedj )
Még 1 Judit!!!!
Hát igen.........pedig egész du. "lincs" hangulat volt. Csak én voltam motoros egyedül....az autósok meg (mind az öten) edzettek a szeptemberi kupára. Most volt olyan mikor nekünk is, ki kellet álni mert 1 autós felment a pályára.......Szidtak mint a bokrot ........dehát a pálya mindenkié
Jó éjszakát!
Remélem valóban nem lett komolyabb bajod, a motort meg meg lehet csinálni, sőt le lehet végső esetben cserélni.
Remélem mihamarabb begyógyul a lelked és a tested is!!!
Isten hozott........meg a hondácskád.......választhattál volna jobb motort is (na jó ez csak vicc volt......nehogy megijedj )
Még 1 Judit!!!!
jó éjt májerek
Hidd el, nem fox itt uncsizni isten hozott Májerországban
Jóccccakát
Jóccakát!
mi is kijöttünk mert egy béna autós ment két kört 40-nel
Amúgy szép jó estét............szebbet......igazán sajnálom Karmit (már csak azért is mert én csalogattam le a ringre )