A legutóbbi lájtos kicsúszásom után, amit a moci nagyon jól megúszott, elhatároztam, hogy amit (akkor) nem kell a mocira költeni, védőruhára költöm, és lecseréltem a gyengén szereplő cordurámat bőrre.
"Hál Istennek, mert most a ruhán látszanak az esés nyomai, elég pregnánsan, viszont a lehetőségekhez képest megvédett.
Mindenkinek azt tanácsolom: védőfelszerelésen ne spóroljon!
basszus. nagyon nem irigyellek, neked zűrösebb a helyzeted. családdal nehéz, ők nem értik meg, csak azt látják, h apu összetörte magát valami idétlen pályán, ahol megy körbe-körbe, mint egy idióta.. sejtem, h miket kaphattál
hát, karmi, hülye dolog, de PONTOSAN tudom, mit érzel, és milyen dühös vagy, és hogy nincs kit hibáztatni.. sajnos ez benne van, bőven nem vagyunk olyan rutin-rókák még, mint azt néha érezzük a pályán. és sajnos ennek így kell kiderülnie ez tipipkusan olyan helyzet, h rutinnal fel sem vettük volna, h közeledik az arc, ha sokat tapaszatlsz ilyet, nem fossol be tőle. én is ugyanígy megtettem..
ami vigasztalhat, h mások közúton feszegetik a saját határaikat, ott meg nem rázókő van, hanem szembeforgalom. legalábbis én ezzel nyugtattam magamat..
nagyon sajnálom a motorodat . remélem télleg nem lett semmi bajod. ha a motor a rázókőre került, akkor te is valsz. az meg elég nagyot tud ütni.
A sikán utáni szűk jobbosban kívülről próbáltam előzni egy Thunderace-t, s mikor mellé értem kezdett a srác balra húzódni (íven ment), megijedtem, hogy összemegyünk és balfasz módon valószínűleg fékeztem (nem emlékszem rá, de így történhetett).
A moci tragédiája, hogy a rázókőre csúszott, ami megdobhatta, mert mind a két fele, eleje, hátulja sérült.
Nagy bajom nem lett, ott semmim nem fájt, de megüthettem magam, de nem hiszem, hogy súlyos, inkább belül fáj.
baszki, karmi, mi történt?? kicsúsztál? mennyire törted a motort? és neked tuti nincs komolyabb bajod? holnap kellene nagyon fájni, lehet, h jobban tennéd, ha elmennél megnézetni magad
Holnap már okosabb leszek.
Remélem.
Nem hiszem, hogy addiga rendbe jön a vas
Pedig nagyon szerettem volna menni, és a SK túra is motoszkált már bennem, mire Lum leírta, de valszeg az is storno.
Holnap Koznax-ék majd többet mondanak, mikorra lehet épkézláb a motor.
dobj be még egy páleszt azt alvás holnap talán jobb lesz
nekem mennem kell, majd később még benézák, csáó!!
A legszörnyűbb az egészben, hogy teljesen logikus, ésszerrű dolgokat mond, amire nehéz az érzelem jelzőivel válaszolni.
A legutóbbi lájtos kicsúszásom után, amit a moci nagyon jól megúszott, elhatároztam, hogy amit (akkor) nem kell a mocira költeni, védőruhára költöm, és lecseréltem a gyengén szereplő cordurámat bőrre.
"Hál Istennek, mert most a ruhán látszanak az esés nyomai, elég pregnánsan, viszont a lehetőségekhez képest megvédett.
Mindenkinek azt tanácsolom: védőfelszerelésen ne spóroljon!
Bár már túl vagyk néhány húzás (nem pohárból, üvegből ittam) páleszen, és ahogy tompul az agyam, kezdem elviselhetőbbnek érzem a helyzetem.
ami vigasztalhat, h mások közúton feszegetik a saját határaikat, ott meg nem rázókő van, hanem szembeforgalom. legalábbis én ezzel nyugtattam magamat..
nagyon sajnálom a motorodat . remélem télleg nem lett semmi bajod. ha a motor a rázókőre került, akkor te is valsz. az meg elég nagyot tud ütni.
A moci tragédiája, hogy a rázókőre csúszott, ami megdobhatta, mert mind a két fele, eleje, hátulja sérült.
Nagy bajom nem lett, ott semmim nem fájt, de megüthettem magam, de nem hiszem, hogy súlyos, inkább belül fáj.
Gyógyulást neked és a Mocinak!
Karmi neked nem lett bajod
De leginkább a lelkem fáj, hogy lehettem ilyen hülye.
Nehéz szívvel tudatom veletek, hogy ma du csúnyán elintéztem szegény Fazeremet
E-ringen az egyik kanyarban hasonlóan jártam mint Lum, csak a moci sínylette meg sokkal jobban.
Hogy lehet egy ilyen jó motornak ilyen bal....sz gazdája.
Tomato készített képeket, gondolom majd felteszi (tedd fel Pari nyugodtan, okuljanak belőle mások is).