Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10000-es szervizre nem jössz????
micsoda érzék... le a kalappal
Így van méghozzá sokat
Hááát igen a Yamahák nem romlanak el, így
valaki naon ráér
ha jol érzékelem a dolgokat, akkor mindenki dolgozik
reggelt..
Reggelt!

Sajnos én is eléggé el vagyok havazva, talán a hét második felében tudom itt aktivizálni magam.
A Pazinok nekem is mozgatja a fantáziámat, a hét vége, jövő hét eleje nekem is szóba jöhet.

na léptem: pá!
Reggelt!
Húúú mekkora élet volt itt az este miután léptem
rendeltetésének megfelelően funkcionál. a többit a piszkos fantáziádra bízom.

na lépek a gyárba, jóéjt mindenkinek, majd még hajnalban visszapillantok!
na, asszem kifórumoztam magam, megyek vissza a táblagyárba, vagy ládagyárba. apropó, pari, ha erre jársz, csörrents meg dvd-ügyben. általában itt kushadok a nyugatinál, én most nem non mozgok
Mi van a rózsaszín kanapéval, ha már itt tartunk?
fujj, tudom, h honda, vagy mi, de azért majdnem motor, és nem érdemli, h wc-nek használd. perverz disznó
sőt, lehet, h 7végén le is iszom magamat a rend kedvéért. sőt, lehet, h kiszisszentek egy sert most, hátha felélénkít. soproni van itthon, lassan kéne tervezni egy expedíciót az okmányokért és a fácánokért
bocsi de Lépek....................
Jócccccakát!!!
a szerelem áll , épp most kaptam nassolnivalót és kávét a bébitől, de most a munka miatt vagyok lepattanva a társasági életről. 11-én határidő, addig a gép előtt kushadok, és táblázatokat gyártok meg üzleti terveket, meg hatástanulmányokat, meg ááááááá mocskosul elegem van, de utána ennnnnyém a világ. csak legyen szép idő végre, és megyek mint a robot
Tojok a leömlőkre, nem vagyok Fézeres
A lényeg hogy a motorom egy Gixxergyilkos
a leömlőket le kéne csautakolni alkalmasint, nemdebár? és miért motorozol bőrben ilyenkor? a cordurád alkalmasabb lenne, nem? és miért kérdezek hülyeségeket? és miért dolgoom még ilyenkor is?
mondasz valamit

Mi van veled eltünt ember.........nagyon szerelmes lehetsz abba a GYÖNYÖRŰ LÁNYBA hogy elhanyagolsz minket
Kár
Nem is volt rossz elmélet
lökött vagy.......... ...engem ez a része nem érdekkel ....nem kalkulálok összesküvés elméletett
szép az ég, jó kis tájkép lenne, csak valmi kacat betakar..
ha a főnök utazik, elsikkasztasz néhány munkagépet, és occsóér eladod --- lesz zseton
a könyvet inkább előre olvasd, ne télen. addig azért bele fogsz pakolni pár km-t a motorba, és találkozhatsz olyan helyzetekkel, amiket elkerülhetnél az ismeretek birtokában.

No comment. A fantáziádra bízom. Arra a piszkosra
Zsír a kép ......jó az önkioldód.....vagy Kawagirl hasalt le????
gyík vagyok. na. kép.