köszi +1szer
a tel számot amikor el akartam menteni kiírta hogy már létezik csak fekete néven
persze fogalmam se volt ki az a fekete de most mellé írtam hogy Cölöp
Anyum is csinálja a halászlevet
Engem azért érdekel az eső
Elnézve a reggeli időjárás grafikonodat
a hétvége pihenéssel telik
Lum írkált ilyet:"következő héten viszon remélhetőleg időmilliomos leszek, és mivel a 7végék eléggé be vannak táblázva, egyik 7köznap kiugrok megnézni pezinokot. mivel szerda előreláthatóan klubtalni, én keddre gondoltam, 15-ére. ha valaki úgy gondolja, szívesen veszek társaságot. keresünk 1-2 okmányt mondjuk.."
Én se szeretem a szálkát és a nejem mindíg úgy csinálja, hogy paszírozza és lehet hozzá szedni halszeleteket. Kérdezd meg Kozmaxot hogy , hogy sikerült.
Amúgy Mikor megyünk már TÚRÁZNI????
Az se érdekel ha esik
Olvasod még a könyvet? (motoros)....mert ha nem akkor én olvasnám .......hátha rájövök hogy mit rontok el a pályán ...és min lehet javítani
Nincsen meg valakinek Egy gésa élete c. könyv? Vagy van még egy gésás, csak a címét felejtettem el....
a tel számot amikor el akartam menteni kiírta hogy már létezik csak fekete néven
persze fogalmam se volt ki az a fekete de most mellé írtam hogy Cölöp
Engem azért érdekel az eső
Elnézve a reggeli időjárás grafikonodat
a hétvége pihenéssel telik
Lum írkált ilyet:"következő héten viszon remélhetőleg időmilliomos leszek, és mivel a 7végék eléggé be vannak táblázva, egyik 7köznap kiugrok megnézni pezinokot. mivel szerda előreláthatóan klubtalni, én keddre gondoltam, 15-ére. ha valaki úgy gondolja, szívesen veszek társaságot. keresünk 1-2 okmányt mondjuk.."
Még nem küldte a papírt mert elfelejtette bevinni a melóhelyére
Amúgy Mikor megyünk már TÚRÁZNI????
Az se érdekel ha esik
na megyek aludni
fos ez az idő
mennék már motorozni
4 hónap késéssel átutalták végre a karambolomkor keletkezett ruha- és sisak-kárt
Paszírozva már jobban csúszik
Halászlé lett belőle
Múltkor fogtatok valami nagyot