én már nem nagyon emlékszem a kezdetekre /öreg vagyok/
hidd el a pályán rengeteget lehet tanulni, és ami a legfontossabb biztonságos körülmények között
innen ezt már többen átélték, és szerintem csak helyeslni fognak
nemrég lett meg a jogsim, és ha nem lennék rakásig melóval, akkor már motorozhatnék... a baj az, h amellett, h az embernek jogsija van, még nem jelenti azt, h tudna motorozni. Ti hogy tanultatok meg jól motorozni? Megtanultatok egyáltalán? Pályázás? Vagy csak sokat kell menni, és az ember egyre jobb lesz? Szóval véleményeket várok, ha megosztjátok az első párezer km tapasztalatait...
Péntek du. (ca. öttől) ráérek én is , csábít az orfűi Honda Weekend, de ha Te eljössz Győrig, akkor elmehetünk Pezinokra . Valamint feltétlen várjuk majors(Szabb) kollegát is - leginkább esőre álló időben...
Persze, hogy nem, csak telezabálták magukat mindenféle szir-szarral (chips, ropi, cukor stb...), már a hét elején is ment a hasa - online kapcsolatban voltunk...
Szóltam édesapámnak, ő meg elugrott érte a tőlünk 6 km-re lévő táborba, így amikor tízkor hazaértem már az ágyában feküdt a Franciskám, és kutya baja nem volt, sőt le kellett beszélnem a vacsoráról...
Szombaton meg elvitte egy hétre a volt férjem, és egyben gyermekem apja...
Így most facér maradtam...
az irásaid alapján irtozol az esötöl. hid el csak addig zavarja az embert amig vizes lesz. végy egy esö ruhát és rögtön máskép áll az ember a dolgokhoz
Utólag is köszi a telefonos útbaigazítást ! Jó ez a fórum, mert akkor este tudtam, hogy ha felhívom Tomatot , akkor tudok veled beszélni...
Egyébként amint megtaláltuk a szerpentin kezdetét, csörgött a telefonom, hogy azonnal menjek a lányomért a táborba, mert elkezdett hányni... Ilyen az én formám , meg a lányomé .
Értem. Esetleg mi lenne, ha egyszer kipróbálnád, hogy esőre álló időben , vagy - horribile dictu - esőben ELINDULJ! Tök jó. Majd amikor hazaérsz . A jó meleg szálkátlan halászlé gőzölögve vár a tányérban...
én már nem nagyon emlékszem a kezdetekre /öreg vagyok/
hidd el a pályán rengeteget lehet tanulni, és ami a legfontossabb biztonságos körülmények között
innen ezt már többen átélték, és szerintem csak helyeslni fognak